Κορίτσια δεν είναι ψέμα! Η εκπομπή που σε έκανε να τσιμπιέσαι για να δεις αν είναι όντως αλήθεια αυτά που βλέπεις, επιστρέφει στους δέκτες μας!

Δεν ξέρω κατά πόσον σε μια εποχή που το #metoo καλπάζει τα κύματα στην ελληνική κοινωνία, έχει θέση ένα τέτοιο σόου. Παρόλα αυτά, αν θες να το δεις σαν μια ώρα μέσα στη μέρα σου που θα σε βοηθήσει να γελάσεις άφοβα και να μην σκέφτεσαι κάτι σοβαρό, τότε σίγουρα είναι ιδανικό!

Ο Αλέξης Παππάς ως… άλλο Τζέιμς Μποντ να λέει τις πρώτες του κουβέντες.

«Είμαι ο Αλέξης και είμαι ο Bachelor. Θα είναι η πιο ρομαντική περιπέτεια. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια λέξη, τότε αυτή είναι απρόβλεπτος. Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ ραντεβού με 21 κοπέλες. Αυτό νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα» αναφέρει ο 34χρονος ηθοποιός.

«Ψάχνω την γυναίκα που μαζί θα ζήσουμε τη μαγεία της σχέσης. Αυτήν που θα με κάνει και θα την κάνω ευτυχισμένη. Ένας αληθινός έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Την ταυτότητα μου, να με κάνει έναν άλλον άνθρωπο. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία».

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.