Καλλιτέχνης, ακτιβίστρια και φεμινίστρια, η Frida Kahlo, γεννημένη το 1907, ήταν και συνεχίζει να είναι ένα σύμβολο δύναμης, αυθεντικότητας και αδάμαστου πάθους.

Ξεπερνώντας πολλά εμπόδια για να ακολουθήσει το όνειρό της να γίνει μία πολύ καλή καλλιτέχνης, η Frida Kahlo επέμεινε και κέρδισε τελικά την αναγνώριση για τη μοναδική τεχνοτροπία της.

Με την έντονη παλέτα χρωμάτων και το συνδυασμό ρεαλισμού και φαντασίας, ασχολήθηκε με σημαντικά θέματα, όπως η ανθρώπινη ταυτότητα, οι τάξεις και οι φυλές, κάνοντας τη φωνή της και τις φωνές όλων των κοριτσιών και γυναικών να ακουστούν.

Η κούκλα Barbie Frida Kahlo, από τη συλλογή “Γυναίκες Πρωτοπόροι” γιορτάζει τα πρωτοποριακά επιτεύγματα, τον ηρωισμό και τη συμβολή της στον κόσμο των τεχνών και των γυναικών.

Η αξιοσημείωτη ζωή της και η τέχνη της συνεχίζουν να επηρεάζουν και να εμπνέουν ανθρώπους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να ζωγραφίζουν τη δική τους πραγματικότητα.

Πηγή: play.barbie.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.