Υλικά:

  • 8 κομματάκια κανέλα
  • 3/4 του φλιτζανιού λευκή ζάχαρη
  • 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
  • 12 ολόκληρα γαρίφαλα
  • 1 πορτοκάλι, κομμένο σε φέτες

Εκτέλεση:

  • Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, ρίχνεις το κόκκινο κρασί.
  • Το αφήνεις να βράσει για λίγα λεπτά – σε καμία περίπτωση μέχρι να κοχλάσει – σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτεις τα υπόλοιπα συστατικά και συνεχίζεις να βράζεις για περίπου 5 λεπτά.
  • Το αφήνεις στην άκρη να κρυώσει για 1 ώρα.
  • Αφού στραγγίξεις το ρόφημα – για να φύγουν τα μπαχαρικά και το πορτοκάλι –  σερβίρεις σε ένα καλό γυάλινο ποτήρι και απολαμβάνεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: tlife.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.