ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΩΡΟ 0-2 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

5 οικογενειακές παραδόσεις που μπορείς να ξεκινήσεις με το μωρό σου από τα πρώτα του Χριστούγεννα

1. Ίδια Πυτζαμάκια για όλη την οικογένεια…

Αν είστε τέτοιοι άνθρωποι… εμείς δεν κρίνουμε…

2. Ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση

Αυτή θα μπορούσε να γίνει μια πραγματικά ωραία παράδοση για την οικογένειά σας. Μπορείτε να φτιάξετε ένα ημερολόγιο ή να αγοράσετε ένα έτοιμο, στο οποίο από την 1η του Δεκέμβρη θα μπορούσατε να αφήνετε κάθε μέρα και από ένα μικρό δωράκι, με αποκορύφωμα την 25η Δεκέμβρη, που θα αφήσει ο Άγιος Βασίλης το δικό του μεγάλο δώρο.

3. Διαλέξτε κάλτσες για όλη την οικογένεια

Αμέτρητες επιλογές για κάλτσες που θα στολίσουν το τζάκι σας, το καλοριφέρ σας ή όπου αλλού στολίζετε τις κάλτσες εσείς στο σπιτικό σας. Μπορούν να είναι ασορτί για όλα τα μέλη της οικογένειας, μπορεί ο καθένας να έχει το δικό του σχέδιο, μπορεί να γράφει επάνω το όνομα του καθένα κτλ κτλ….

4. Διαβάστε τους χριστουγεννιάτικες ιστορίες

Εκτός του ότι είναι υπέροχο να μας ακούν τα μικρά να τους διαβάζουμε γενικά, φανταστείτε να είμαστε όλοι μαζεμένοι γύρω από το δέντρο και να διαβάζουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες…

5. Βγάλτε φωτογραφίες δίπλα στο δέντρο

Ή οπουδήποτε αλλού μέσα στο σπίτι έχει μια ωραία διακοσμημένη, χριστουγεννιάτικη γωνιά. Κάθε χρόνο φροντίστε να βγάζετε αυτή την φωτογραφία στο ίδιο σημείο. Έτσι θα ανατρέχετε σε αυτές στο μέλλον, χρόνο με το χρόνο, και θα βλέπετε την εξέλιξη της όμορφης οικογένειάς σας στο χρόνο.

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.