Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια… η κατάσταση φέτος είναι παράξενη. Για όλους. Κυρίως όμως για τα παιδιά.

Σχεδόν κανένας απο εμάς δεν έχει την ίδια όρεξη και την ίδια χαρά για τα φετινά Χριστούγεννα. Ελπίζω όμως η παρακάτω λίστα να σας βάλει σε ένα καλύτερο mood.

  • Στόλισε το σπίτι πιο Χριστουγεννιάτικο απο ποτέ!

Έχουμε ανάγκη όλοι απο μια νότα χαράς και αισιοδοξίας. Υπάρχει κάτι πιο όμορφο απο ένα ωραίο στολισμένο σπίτι τώρα που είμαστε συνέχεια μέσα σε αυτο;

  • Φτιάξε τα δικά σου γλυκά

Αντί να πας να αγοράσεις έτοιμα μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δίπλες φέτος, φτιάξε στο σπίτι. Έχει άπειρες συνταγές στο διαδύκτιο για όλα τα γούστα. Θα μυρίσει το σπίτι Χριστούγεννα!

  • Φτιάξε μια Χριστουγεννιάτικη Playlist

Είτε στο Spotify ή ακόμα και στο YouTube, μπορείς να κάνεις μια λίστα με όλα τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που σου αρέσουν (απο τα Χριστούγεννα της Βανδή, μέχρι Sinatra) και να τα ακούτε στο σπίτι όλη μέρα σε χαμηλή ένταση. Θα σας φτιάξει τη διάθεση!

  • Δείτε Οικογενειακώς Χριστουγεννιάτικες Ταινίες.

Έχει άπειρες στο Netflix και αυτή την περίοδο βάζει και πολλές στην τηλεόραση, οπότε οι επιλογές είναι πολλές. Συνδίασε την ταινία με μια κούπα απο ζεστή σοκολάτα και ένα μελομακάρονο και αμέσως θα νιώσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων.

  • Γράψτε Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Εάν έχετε μικρά παιδιά, αυτό είναι κάτι που ίσως πολλοί το κάνουν έτσι και αλλιώς. Μια εναλλάκτική για μεγαλύτερα παιδιά είναι να γράψουν ένα γράμμα στον εαυτό τους για όλα τα καλά που συνέβησαν τη χρονιά που πέρασε και να βάλουν στόχους που θέλουν να πραγματοποιήσουν μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.