Τι να κάνουμε φέτος που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι…

Διακόσμηση: Δεν θα ήταν παραμονή της Πρωτοχρονιάς χωρίς μια λαμπερή διακόσμηση. Προσθέστε μια γιορτινή πινελιά στο σπίτι σας με μπαλόνια του 2021 ή μπαλόνια που σας έχουν μείνει απο κάποιο πάρτυ.

Ντυθείτε Λαμπερά: Ακριβώς επειδή μένετε στο σπίτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράτε τις πυτζάμες σας. Βάλτε το αγαπημένο σας φόρεμα και ένα τολμηρό μακιγιάζ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ποιος νοιάζεται αν ο μόνος που το βλέπει είναι η γάτα;

Παίξτε Παιχνίδια: Καθίστε και παίξτε ένα επιτραπέζιο μαζί με όλη την οικογένεια και διασκεδάστε το!

Βάλτε Μουσική και Χορέψτε: Έχει τόσα προγράμματα γιορτινά η τηλεόραση με μουσική, αλλά αν δεν σας αρέσει κάτι απο αυτά, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και χορέψτε όσο μπορείτε!

Φτιάξτε γιορτινό δείπνο: Δε χρειάζεται να είναι γαλοπούλα κτλ. Μπορεί να είναι απλά κάτι διαφορετικό που δεν φτιάχνετε συχνά.

Ανοίξτε Σαμπάνια ή Κρασί: Ας πιούμε για το καλό να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου έτους (ή μαλλον το τέλος του 2020!!!)

Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.