Οικονομικές προτάσεις για τα παιδιά μας.

Δεσύλλας Κυνήγι Ερωτήσεων Ζώα & Φυτά: 4,00€

1.200 συνολικά ερωτήσεις, σε περιμένουν να τις απαντήσεις και να νικήσεις! Ένα παιχνίδι ανταγωνιστικό, με ερωτήσεις απλές και δύσκολες, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές!

4M Green Science Φίλτρο Νερού: 12,00€

Πειραματιστείτε και φιλτράρετε το νερό. Αυτό το σύστημα καθαρισμού δείχνει το δρόμο της επιστημονικής εξαγωγής αλατιού από το θαλασσινό νερό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ποτήρι νερό και είστε στο δρόμο για τη δημιουργία της δικής σας μονάδας αφαλάτωσης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

BrainBox: 13,50€

Εκπαιδευτικό επιτραπέζιο, που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και μας μαθαίνει για σημαντικά ιστορικά γεγονότα της Ελλάδας. Έχει σχεδιαστεί για όλη την οικογένεια και βοηθάει στην ανάπτυξη της παρατηρητικότητας και της μνήμης. Ιδανικό για παιδιά που έχουν διάσπαση προσοχής και δυσλεξία

Clementoni Μαθαίνω & Δημιουργώ Spa Ομορφιάς & Σαπούνια: 14,95€

Ένα φανταστικό εργαστήριο για τη δημιουργία σαπουνιών σε απίθανα σχήματα, shower gel, bath bombs και όλα αυτά από φυσικά και απολύτως ασφαλή υλικά.

4M Εργαστήριο Μόδας: 15,90€

Γίνε μία επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας! Με όλα τα απαραίτητα εργαλεία σχεδίασης, αυτό το εργαστήριο μόδας είναι το ιδανικότερο σετ για να ξεκινήσεις να δημιουργείς τα δικά σου ρούχα!

As Company Μαθαίνω & Δημιουργώ: Εργαστήριο Μηχανικής – Αεροπλάνα & Ελικόπτερα: 18,97€

Ένα φανταστικό σετ για να ανακαλύψει το παιδί την επιστήμη της Αεροναυτικής και τις θεμελιώδεις αρχές της αεροδυναμικής, μέσα από την κατασκευή ρεαλιστικών μοντέλων αεροπλάνων και ελικόπτερων. Περιλαμβάνει πάνω από 200 εξαρτήματα για τη συναρμολόγηση μερών όπως η άτρακτος, τα πάνελ, οι έλικες, τα γρανάζια, οι τροχαλίες κά. και 2 εικονογραφημένα εγχειρίδια οδηγιών που καθοδηγούν βήμα-βήμα το παιδί και περιλαμβάνουν πολλές ενδιαφέρουσες επιστημονικές πληροφορίες και γνώσεις.

World Alive Ενυδρείο Aqua Dragons: 21,50€

Τα Aqua Dragons, είναι ζωντανά υδρόβια πλάσματα που εκκολάπτονται και έρχονται στη ζωή μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο ενυδρείο. Έχουν τρία μάτια, μεγάλη ουρά και είναι τα πιο ευγενικά και αστεία ζωάκια από την οικογένεια των καρκινοειδών, των οποίων τα αυγά μπορούν να διατηρηθούν στο αλάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα και να εκκολαφθούν και πάλι απλά με την προσθήκη νερού! Φροντίζοντας τα Aqua Dragons σας, θα τα δείτε να τρώνε, να παίζουν, να αναπτύσσονται και να διαφαίνονται διαφορές μεταξύ αρσενικών και θηλυκών, ακόμα και να αναπαράγονται.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.