Οικονομικές προτάσεις για τα μικρούλια στη ζωή μας…

Fisher Price Τουβλάκια: 9,00€

Κύβος δραστηριοτήτων με καπάκι και πολύχρωμα τουβλάκια που βοηθούν το παιδί να μάθει τόσο τα χρώματα όσο και τα σχήματα τοποθετώντας τα στο αντίστοιχο πλαίσιο στο καπάκι. Μέσω του παιχνιδιού αυτού το παιδί αναπτύσσει εκπαιδευτικές ικανότητες καθώς και την ικανότητα της λεπτής κινητικότητας. 

Playskool Mr. & Mrs. Potato Head: 9,00€

Το άπαιχτο και “τρελούτσικο” ζευγάρι κύριος & κυρία Πατάτα πιο ανανεωμένοι από ποτέ! Με νέα εμφάνιση, για ατελείωτη διασκέδαση και τη χαρά της δημιουργικότητας. Με τα πολλά αξεσουάρ που διαθέτουν, το παιδί σας, με απίστευτους συνδυασμούς θα δημιουργήσει τις πιο χαρούμενες «φατσούλες».

Fisher Price Linkimals Τάρανδος Μουσικούλης: 14,90€

Ο Τάρανδος, ο Μουσικούλης προσφέρει διασκεδαστικό διαδραστικό παιχνίδι που μαθαίνει στο μωρό αρίθμηση, χρώματα και πολλά ακόμα, με χαρούμενα τραγούδια, φωτάκια και φράσεις. Πιέστε την κοιλιά του για να ξεκινήσει η εκπαιδευτική διασκέδαση! 

Moni Ξύλινο Εκπαιδευτικό Σπιτάκι με Ζώα: 17,90€

Ένα εξαιρετικής ποιότητας παιχνίδι που θα βοηθήσει στην πνευματική ανάπτυξη του μωρού σας.Θα το ψυχαγωγήσει μέσα από τη μίμηση ρόλων και την αναπαράσταση καθημερινών στιγμών.

Little Dutch Rainbow Abacus: 18,00€

Ξύλινο αριθμητήριο της εταιρείας Little Dutch, που ενισχύει την ανάπτυξη της λογικής σκέψης, της παρατηρητικότητας και των δεξιοτήτων των παιδιών σας. Κατάλληλο για ηλικίες 12 μηνών και άνω.

Fisher Price Lama Μαξιλάρι Δραστηριοτήτων: 26,99€

Το Μαλακό Ζωάκι Λάμα στηρίζει το μωρό σας όταν παίζει ξαπλωμένο ανάσκελα ή μπρούμυτα, καθιστό ή όρθιο. Περιλαμβάνει ένα παπλωματάκι διπλής όψης με θήκη και τρία παιχνίδια. Το καθρεφτάκι μπορείτε να το προσαρμόσετε στο φύλλο στο στόμα του ζώου ή στο παπλωματάκι!

Zazu Kids Dex: 42,90€

Τα ζωάκια της ZAZU αναπαράγουν λευκούς ήχους και μελωδίες. Περιλαμβάνουν στη συσκευή τους, 6 διαφορετικούς ήχους μεταξύ των οποίων είναι ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας, τρεχούμενα νερά από καταρράκτη, θρόισμα στη φύση με πουλάκια, ήχοι της φύσης και άλλες μελωδίες-νανουρίσματα.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.