Χριστούγεννα! Η πιο όμορφη και γιορτινή περίοδος του χρόνου!

Το BBC κυκλοφόρησε το 2017 μια χαριτωμένη και συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση και κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να δείξει πού μπορεί να φτάσει ένας πατέρας για το παιδί του.

Πρόκειται για ένα μικρό βίντεο κινουμένων σχεδίων – video animation, το οποίο περιγράφει την καθημερινότητα ενός μπαμπά που μεγαλώνει μόνος του το κοριτσάκι του.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο παρουσιάζεται η μικρή να ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της σε έναν χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό χορού – Christmas talent show, και να κάνει συνέχεια πρόβες προκειμένου να κερδίσει το χειροκρότημα, ενώ ο πατέρας της φαίνεται να μην δίνει σημασία καθώς είναι πολύ πιεσμένος με τη δουλειά του, και με τις δουλειές του σπιτιού και τρέχει να τα προλάβει όλα…

Έτσι, με τον μπαμπά απορροφημένο από τις υποχρεώσεις του και τη μικρή να χορεύει συνεχώς, αναζητώντας απεγνωσμένα την προσοχή του… οι μέρες περνούν και έρχεται η στιγμή του χορευτικού διαγωνισμού… η μικρή τότε τα χάνει στην σκηνή, παγώνει, δεν μπορεί να χορέψει, δεν θυμάται τις χορευτικές φιγούρες…

Και τότε ο μπαμπάς σηκώνεται από τη θέση του για να δώσει δύναμη στην μικρή και να της υποδείξει τις κινήσεις.

Γιατί ο μπαμπάς μπορεί να ήταν απασχολημένος με τις υποχρεώσεις του, αλλά τα μάτια και η προσοχή του ήταν και είναι πάντα στην κόρη του!

Ο μπαμπάς έχει κοπιάρει κάθε χορευτική κίνηση της μικρής του κόρης, γιατί πάντα προτεραιότητα του είναι η κόρη του, κι ας μην φαίνεται.

Γιατί ενώ φαίνεται ότι δεν δίνει σημασία στην κόρη του και ότι την παραμελεί, ότι δεν την ακούει όταν του μιλά, ο μπαμπάς της, αυτός ο ήρωας που δουλεύει ασταμάτητα για να την μεγαλώσει, είναι εκεί σε κάθε σημαντική στιγμή της μικρής του για να της δώσει δύναμη και να προχωρήσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: parentsgo.kidsgo.com.cy


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.