Κριός

Είναι γνωστό ότι είστε ο καλύτερη σε όλα, πράγμα που περιλαμβάνει τις δεξιότητες του να είσαι γονιός. Αγκαλιάζετε τα μεγάλα όνειρα των παιδιών σας και θα τα ωθείτε να είναι καλύτερα από εσάς σε όλα (κάτι που θα σας δώσει μεγάλη χαρά). Ωστόσο, η υπερηφάνεια για τα επιτεύγματα των παιδιών σας μπορεί να δημιουργήσει τριβή μεταξύ εσάς και άλλων γονέων.

Ταύρος

Είστε ο τύπος του γονέα που θέλει επικοινωνία μεταξύ εσάς και του παιδιού σας για να αισθανθείτε οτι έχετε τον έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ειδοποιήσουν εάν θα αργήσουν μετά το σχολείο ή εαν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να επιστρέψουν την ώρα που έχετε πει. Η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ εσας και των παιδιών σας είναι αρκετό να σας βασανίσει.

Δίδυμοι

Το αγαπημένο σας παιδάκι θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος (ακόμα κι αν τα εφηβικά του χρόνια είναι πολύπλοκα και δύσκολα). Στην πραγματικότητα, θα είστε γνωστοί ως η «cool μαμά» που δεν παίρνει πολύ σοβαρά τα πράγματα όταν τα παιδιά τους δεν πάνε και τόσο καλά στα μαθήματα ή αν κάνουν πάρτι στο σπίτι όταν λείπετε για το Σαββατοκύριακο.

Καρκίνος

Μερικές φορές μπορεί να είσαι λίγο υπερβολική, κυρίως επειδή ήθελες να γίνεις γονέας από τότε που ήσουν παιδί. Όλη η προπαρασκευαστική εργασία έχει αποδώσει και είστε ένας πολύ προσεκτικός γονέας. Είστε πολύ προστατευτικοί στα παιδιά σας; Ναί. Αλλά θα μάθετε να είστε λιγότερο με την πάροδο του χρόνου.

Λέων

Θα διδάξετε στα παιδιά σας να βλέπουν πάντα την ηλιόλουστη πλευρά των θεμάτων και να αγκαλιάζουν την έμφυτη αισιοδοξία τους. Το μόνο κακό είναι είναι ότι μερικές φορές μπορείτε να παίρνετε τα προβλήματά τους πολύ προσωπικά και να μην επικεντρώνεστε στις ανάγκες τους. Μπορείτε να αλλάξετε εάν έχετε πίστη στον εαυτό σας.

Παρθένος

Είστε μερικές φορές αυταρχικοί και πειθαρχικοί. Ωστόσο, είστε επίσης πολύ υπομονετικοί και κατανοητοί γονείς. Μην αντιδράτε αμέσως στα νέα που σας λένε τα παιδιά σας. προσπαθήστε να ακούσετε με ανοιχτή καρδιά. Στη συνέχεια, μπορείτε και οι δύο να επιλύσετε προβλήματα μαζί και να συνδέσετε σε βαθύ επίπεδο.

Ζυγός

Σας αρέσει να μοιράζεστε τα νέα με τα παιδιά σας και τους φίλους τους. Είστε πάντα «ενήμεροι» όταν πρόκειται για τις πιο πρόσφατες συντριβές, αποτυχίες και νίκες. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε τη δυνατότητα ανοιχτών συνομιλιών με τα παιδιά σας, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά με την πάροδο του χρόνου.

Σκορπιός

Είστε πολύ συντονισμένοι και ευαίσθητοι στις ανάγκες του παιδιού σας. Ενθαρρύνετε επίσης τη δημιουργικότητά τους όλη την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα τους αφήσετε να ζωγραφίσουν στους τοίχους και να φτιάξουν τέχνη από το φαγητό τους – εφ ‘όσον χρησιμοποιούν το δημιουργικό τους μυαλό ως μορφή αυτο-έκφρασης.

Τοξότης

Θέλετε απλώς το παιδί σας να είναι ανεξάρτητο, πράγμα που σημαίνει ότι το πιέζετε να απλώσει τα φτερά του και να πετάξει έξω από τη ζώνη άνεσής του – ακόμα κι αν δεν είναι έτοιμο. Μάθετε να ακούτε περισσότερο τις ανάγκες τους.

Αιγόκερως

Είστε 100 τοις εκατό ερωτευμένοι με τα παιδιά σας. Δίνεις τα πάντα σαν γονιός και αυτό φαίνεται. Τα παιδιά σας δεν μπορούν να κάνουν λάθος, ακόμη και όταν κάνουν λάθη. Ο καθορισμός ορίων μπορεί να είναι δύσκολος για εσάς, καθώς θέλετε να ενθαρρύνετε τη δημιουργικότητά τους να ανθίζει φυσικά χωρίς κανόνες.

Υδροχόος

Έχετε έμφυτο ενδιαφέρον για τη ζωή του παιδιού σας και ακούτε προσεκτικά όλες τις ιστορίες που μοιράζονται μαζί σας. Όταν το παιδί σας μεγαλώσει, θα συνδέεστε και θα μιλάτε σχεδόν κάθε μέρα για τα πάντα, από τις συνταγές, την εργασία έως τις τηλεοπτικές εκπομπές. Θα είστε οι καλύτεροι φίλοι.

Ιχθείς

Είστε ο απόλυτος καλλιεργητής και είστε πάντα εκεί για τα παιδιά σας. Τα συναισθήματά σας βασίζονται στα δικά τους, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε μόνο καλή διάθεση όταν είναι χαρούμενα και είστε λυπημένοι όταν κλαίνε. Πιστεύετε ότι ένας γονέας πρέπει να είναι τόσο χαρούμενος όσο το λιγότερο ευτυχισμένο παιδί του.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.