Οι μαμαδοφίλες είναι σημαντικές. Είδικά εκείνες που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα.

Παρακάτω, υπάρχουν μερικές συμβουλές για το πως να είσαι ακόμα καλύτερη μαμαδοφίλη:

  • Όταν σας παίρνουν τηλέφωνο απελπισμένες να σας πουν ότι θέλουν να πουλήσουν τα παιδιά τους στο eBay, μοιραστείτε την απελπισία και την κούρασή σας εάν βρίσκεστε στην ίδια κατάσταση ή πηγαίνετε στην πόρτα τους με κρασί, τεκίλα, σοκολάτα, κτλ.
  • Όταν πρόκειται να χάσουν τα λογικά τους εξαιτίας του άντρα που ζει στο σπίτι τους γνωστός ως «ο σύζυγος», ο φίλος, ο σύντροφος στη ζωή τους ….. Απλώς ακούστε τα παράπονά τους και υπενθυμίστε τους ότι πραγματικά αγαπούν τον σύζυγό τους, απλώς εκείνη τη στιγμή δεν τον συμπαθούν ιδαίτερα!
  • Όταν μιλούν συνεχώς για το ίδιο θέμα που σχετίζεται με τη μαμά ή την οικογένειά τους, να ακούτε, κουνάτε το κεφάλι σας με κατανόηση, να μιλάτε γιατί οι μητέρες πρέπει να επαναλαμβάνονται με εμμονή μέχρι να καταλήξουν στο δικό τους συμπέρασμα. Θα ακούσουν τις συμβουλές σας αλλά δεν θα τις ακολουθήσουν, απλώς θέλουν να συμφωνήσετε μαζί τους σε αυτά που λένε. Αυτό έχουν ανάγκη.
  • Όταν λένε ότι χρειάζονται να βγούν ένα βράδυ χωρίς παιδιά, μερικές φορές το εννοούν και μερικές φορές όχι. Γι αυτό – όταν ακυρώνουν, μην το κρατάτε μανιάτικο. Δεν έγινε τίποτα.
  • Όταν είναι σε ένα σχέδιο στη ζωή τους πάει στράφι και ζουν μια περίοδο που όλα τους πηγαίνουν στραβά… να είστε εκεί και να τις στηρίζετε δίνοντας κουράγιο οτι θα περάσει και αυτό. Γιατί… εδώ που τα λέμε όλα περνάνε…
  • Τις αφήνετε να είναι ο εαυτός τους. Δεν χρειάζεται να είναι περιποιημένες και το σπίτι τους στην εντέλεια όταν πάτε απο εκεί.

Πηγή: Cat & Nat


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.