Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσετε ότι η πεθερά σας είτε ήδη παρεμβαίνει είτε πρόκειται να ξεκινήσει. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα κορυφαία σημάδια ότι τέτοιου είδους πεθεράς.

Προσπαθεί να οργανώσει γάμο. Μεταξύ του πάρτι αρραβώνων, του γάμου και του μήνα του μέλιτος, η νέα αρχή για εσάς και το σύντροφό σας είναι κάτι πολύ όμορφο. Αν όμως αισθάνεστε λίγο αγχωμένοι, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια, κάτι που είναι εντελώς φυσιολογικό, αλλά προσέξτε ποιούς ρωτάτε. Εάν ζητήσετε από τη πεθερά σας να έρθει μαζί για νυφικά και καταλήγει να επιλέξει το φόρεμα για εσάς, πιθανότατα έχετε μια ανακατώστρα μητέρα- πεθερά στα χέρια σας. Δυστυχώς, η εμπλοκή της πιθανότατα δεν θα σταματήσει εκεί: Ίσως να πειράξει τη λίστα καλεσμένων, την επιλογή του κτήματος, και σίγουρα να περιμένετε καθημερινό FaceTiming κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος.

Θέλει να γίνετε κολλητές. Αν και είναι καλό να έχετε μία ανοιχτή και ειλικρινής σχέση, πιθανότατα δεν πρέπει να είστε οι πιο στενές φίλες. Σε τελική ανάλυση, είναι η μητέρα του συντρόφου σας, οπότε υπάρχει μια γραμμή που μπορεί να μην θέλετε να πλησιάσετε πολύ. Λάβετε υπόψη ότι μια υπερβολική πεθερά θα επιμείνει να αποκαλύψετε προσωπικές πληροφορίες για τον εαυτό σας, την κατάσταση του γάμου σας και την ανατροφή των παιδιών σας. Φυσικά, η συμμετοχή της στη ζωή σας και των παιδιών σας είναι πάντα καλό, απλώς βεβαιωθείτε ότι ορίζετε ένα όριο, ώστε να μην το υπερβαίνει.

Ξεκινά τους τσακωμούς. Μία πεθερά που αναμιγνύεται θα ξεκινήσει τις φυτιλιές πολύ συχνά. Μπορεί να αναφέρεται σε ευαίσθητα θέματα με τα οποία δεν αισθάνεστε άνετα ή να παραποιεί την αλήθεια για τα γεγονότα. Αυτό το είδος συμπεριφοράς είναι εξαιρετικά επικίδυνο για το γάμο σας και θα πρέπει να το σταματήσετε τη στιγμή που θα το παρατηρήσετε.

Σε κάνει να νιώθεις ένοχη. Η αρχή ενός γάμου είναι εξαιρετικά σημαντική για τους νεόνυμφους όταν πρόκειται να δημιουργήσετε τη ζωή σας μαζί, και είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνετε αυτό με μια μητέρα μες στη μέση. Εάν προσπαθήσει να σας κάνει να αισθανθείτε ένοχοι αφού ζητήσετε ευγενικά να σεβαστεί τον χώρο σας, είναι χειριστική.

Φέρεται στο σύντροφό σας σαν να ναι παιδάκι. Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε μια καλή μητέρα και μια καταπιεστική μητέρα. Προσέξτε τις πεθερές που επιμένουν να αποτελούν τεράστιο μέρος της ζωής του παιδιού τους – ειδικά μπροστά σας. Εάν τον καλεί περισσότερες από μία φορά την ημέρα, έρχεται συχνά απροειδοποίητα ή κάτι τέτοιο, σκεφτείτε να του πείτε κάτι πριν γίνει συνήθεια.

Υπαγορεύει τη ζωή σας. Εάν η γνώμη της πεθεράς σας έχει επιρροή στο σύζυγό σας, τότε θα μπορούσε να επηρεάσει στη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν τη σχέση σας με βάση τις δικές της προτιμήσεις. Φυσικά, το να παντρεύεσαι με κάποιον που εκτιμά τις απόψεις της μητέρας του δεν είναι ποτέ κακό, αλλά μπορεί να γίνει πρόβλημα αν ζητήσει τη συμβουλή της για τα πάντα. Η επικοινωνία είναι ένα τεράστιο κομμάτι οποιουδήποτε επιτυχημένου γάμου, οπότε το να μπορείς να πεις στον σύντροφό σου ότι η μητέρα του δεν πρέπει να εμπλέκεται σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις.

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.