Σίγουρα θα έχετε συναντήσει κάποιους από αυτούς!

Ο γονέας που πιστεύει οτι έχει πάντα προτεραιότητα

Αυτοί οι γονείς παρκάρουν μπροστά απ’ την πόρτα, αγνοούν το γεγονός οτι πρέπει να περιμένουν τη σειρά τους ή να παρκάρουν κάπου που να μη σταματάει όλη την κίνηση. Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν υπομονή περιμένοντας στη σειρά σαν να είναι μέρος μιας προεδρικής φρουράς. Δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου οι κόρνες και τα βρισίματα. Το βλαστάρι τους έχει προτεραιότητα και εμείς οι απλοί κοινοί θνητοί καλά θα κάνουμε να το βουλώσουμε.

Ο ανίδεος παρλαπίπας

Αυτός ο γονέας κρέμεται έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να μοιραστεί τα νέα με τους γονείς που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο, με τους καθηγητές, για το πού να νοικιάσει το ποδήλατο του παιδιού γιατί χάλασε το δικό τους κτλ. Ή μπορεί να εντοπίσει μια μητέρα από την τάξη της τρίτης και να αποφασίσει ότι τώρα πρέπει οπωσδήποτε να της πει τι ωραίες που είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε απο το Σαββατοκύριακό στο πάρκο. Δεν έχει σημασία εάν έχει σχηματιστεί ουρά απο αυτοκίνητα πίσω τους, με ανθρώπους που θέλουν να πάνε στις δουλειές τους.

Ο Πελαγωμένος γονέας

Αυτός ο γονέας δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την εγγραφή στο ολοήμερο πρόγραμμα παρόλο που έχουμε φτάσει σχεδόν στη μέση της σχολικής χρονιάς. Ξεχνάει το κολατσιό του παιδιού στο σπίτι και τρέχει πίσω να το πάρει. Καταλαβαίνουμε. Δεν είμαστε τέλειοι. Όμως, πόση υπομονή να κάνουμε οι υπόλοιποι που περιμένουμε να ρωτήσουμε κάτι ή να ενημερώσουμε το σχολείο, όταν κάθε πρωί ασχολούνται όλοι με το μικρό δράμα του;

Ο βραδύπους

Εάν είναι να ακολουθείτε μόνο έναν κανόνα, ας είναι αυτός. Κουνηθείτε. Όχι όπως κινείται ένας βραδύποδας. Όπως ένας κανονικός άνθρωπος. Έχουμε δουλειές.

Ο “κάνω οτι δεν το βλέπω”

Οποιοσδήποτε από εμάς θα μπορούσε να μη δει μια φορά τους κατευθυντικούς, φωτεινούς πορτοκαλί κώνους ή τις πινακίδες με βέλη ή τους σχολικούς τροχονόμους. ΜΙΑ ΦΟΡΑ είναι φυσιολογικό. Καθημερινά όμως… είσαι απλά επικίνδυνος.

Πηγή: schoollifeparents


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.