Οι παιδικές χαρές μπορούν να μοιάζουν πολύ με το σχολείο, με την έννοια ότι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι τύποι γονέων που κάνουν παρέα. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε πάρκο, σε οποιαδήποτε πόλη, και είναι δεδομένο ότι, όπως και στο γυμνάσιο, οι ίδιοι τύποι ανθρώπων θα εντοπιστούν εκεί.

Τους έχετε δει χωρίς αμφιβολία. Είστε, χωρίς αμφιβολία, ένας από αυτούς. Εδώ είναι οι 7 τύποι γονέων παιδικής χαράς.

Μόνη μαμά:

Η Μόνη μαμά ή αλλιώς Loner Mom συνήθως φοράει γυαλιά ηλίου – ακόμα κι αν έχει συννεφιά. Κάθεται στο τέλος ενός πάγκου, ξαπλώνει με το τηλέφωνό της, καθιστώντας σαφές ότι δεν θέλει να συνομιλήσει για βιολογικά σνακ ή για το τελευταίο επεισόδιο της Ντόρα.

Η Loner Mom εμπιστεύεται τα παιδιά της και παρόλο που δεν δείχνει να τα προσέχει, έχει το νού της. (Απλά δεν μπορείτε να δείτε μέσα από αυτά τα γυαλιά.) Είναι ασφαλής στον εαυτό της, το στυλ της, και τις αποφάσεις της και απολαμβάνει την ώρα που περνάει με το κινητό της χαζεύοντας ενώ τα παιδιά παίζουν.

Η Ομιλητική:

Ο μοναδικός σκοπός της ομιλητικής μαμάς, είναι να πάει στο πάρκο με τις φίλες της. Είναι πιθανότατα μαμά που δεν εργάζεται και λαχταρά την επαφή ενηλίκων. Εάν το παιδί της κρέμεται ανάποδα στις μπάρες, δίνοντας σε κάποιον το δάχτυλο, είναι εντάξει με αυτό. Όσο δεν επηρεάζει το τελευταίο κουτσομπολιό που μαθαίνει. Τα παιδιά της ομιλιτικής μαμάς συχνά έχουν υπέροχες παιδικές ηλικίες, καθώς κάνουν πάντα διασκεδαστικά πράγματα με πολλά άλλα παιδιά. Επίσης, εάν χρειάζεστε κάτι – ζάχαρη, βόλτα, αγκαλιά – είναι η ιδανική.

Η ανεπίσημη Αστυνομία της Παιδικής Χαράς:

Οι μαμάδες είναι λίγο νευρικές όταν είναι η ώρα φέρουν τα παιδιά τους στην ίδια παιδική χαρά που πάνε τα παιδιά της “αστυνομικής μαμάς”, καθώς θα φωνάξει το παιδί σας εάν κάνςι κάτι που “δεν πρέπει”. Ο γιος προσπαθεί να ανέβει στη τσουλήθρα ανάποδα; Παρατήρηση. Η κόρη κάνει πολύ ώρα κούνια; Παρατήρηση. Στο τέλος της ημέρας, ωστόσο, οι περισσότερες μητέρες αισθάνονται άνετα αφήνοντας τα παιδιά τους στα χέρια της αστυνομικής μαμάς. Θα είναι σίγουρα ασφαλείς και μην εκπλαγείτε αν έχουν μάθει μαγικά τις λέξεις “παρακαλώ” και “ευχαριστώ”.

Η δύο βήματα πίσω μαμά:

Οι δύο βήματα πίσω μαμά είναι συνήθως, δύο βήματα πίσω από το παιδί της ανά πάσα στιγμή. Δεν είναι απαραίτητα υπερβολική, αλλά μάλλον έχει ένα μικρότερο παιδί, το οποίο δεν μπορεί ακόμη να περιηγηθεί στον εξοπλισμό της παιδικής χαράς μόνο του, παρά το ότι πιστεύει οτι μπορεί. Το πάρκο δεν είναι μια χαλαρωτική εμπειρία για τη δύο βήματα πίσω μαμά, αφού δεν μπορεί να καθίσει και να χαλαρώσει στο πάρκο, όπως μερικές από τις άλλες μαμάδες. Αλλά πιθανώς να καίει περίπου 2.000 επιπλέον θερμίδες κάθε φορά που πηγαίνει.

Ο Cool Μπαμπάς:

Ο cool μπαμπάς είναι ένας από τους λίγους άντρες στο πάρκο με τα παιδιά τους. Πιθανότατα έχει κάποιο είδος «εναλλακτικής» ρύθμισης, καθώς είναι στην παιδική χαρά στη μέση της ημέρας και δεν ενδιαφέρεται πολύ να σας μιλήσει. Ο Cool μπαμπάς πιθανότατα έχει ένα τατουάζ ή δύο. Εσείς, ως μαμά, θέλετε λίγο να μιλήσετε στον Cool μπαμπά, γιατί νομίζετε ότι αυτός και ο σύζυγός σας θα πάνε καλά.

Η μαμά με τις Ερωτήσεις:

Αυτή μαμά πιθανότατα μόλις μετακόμισε στην περιοχή, οπότε να είστε λίγο ελαστική. Είναι λίγο περίεργο που έρχεται και κάθεται μαζί σας και τους φίλους σας, αλλά έχει ερωτήσεις! Τόσες πολλές ερωτήσεις! Ποιος είναι ο καλύτερος παιδίατρος; Πού είναι τα πιο κοντινά βιολογικά προιόντα; Υπάρχουν ομάδες απογευματινές με δραστηριοότητες εδώ κοντά; Μπορεί να είναι δύσκολο να ανοίξετε την ομάδα σας σε νέα άτομα, αλλά σίγουρα θα πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία στην “Μαμά Απορία”.

Η Μαμά που θα μπορούσε να γίνει φίλη μου:

Η μαμά αυτή, σας φαίνεται πολύ καλή. Στην πραγματικότητα, είστε ντυμένοι κάπως παρόμοια και φαίνεται να βρίσκεστε στην ίδια σελίδα φιλοσοφίας γονέων. Ακόμα και τα παιδιά σας είναι κοντά στην ηλικία. Είναι μοίρα;! Είναι συνήθως μόνη στο πάρκο και φαίνεται αρκετά χαλαρή. Αδράξτε την ευκαιρία! Πάντα είναι καλό να έχεις παρέα και εσύ στην παιδική χαρά!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.