Το άρωμα έχει μια ιδιαιτερότητα: πρόκειται για μια μοναδική vegan σύνθεση, ένας νέος τύπος Fougère, που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε Fougère Fruity Woody.

Ο πυρήνας του αρώματος είναι σχεδιασμένος γύρω από ένα απίθανο συνδυασμό: «Το Έλαιο Γερανιού, κομψό και εκλεπτυσμένο, συνδυάζεται με το Ελιξίριο Αχλαδιού, αναζωογονητικό και λαμπερό. Αυτό το τολμηρό ντουέτο προσδίδει ενέργεια και αισιοδοξία στο άρωμα»,εξηγούν οι αρωματοποιοί Michalon-Bertier, Juliette Karagueuzouglou και Carlos Benaim που το δημιούργησαν.

Και βέβαια, η σύνθεσή του βασίζεται σε οργανικά και vegan συστατικά πιστοποιημένα από τον Eve (Expertise Vegan Europe), έναν από τους πιο αυστηρούς και διαφανείς οργανισμούς στη βιομηχανία.

Φυσικά και η καμπάνια του νέου 212 Heroes δεν μπορεί παρά να είναι εξίσου συναρπαστική: αποτυπώνει δυναμικά αυτό το concept, επιλέγοντας μοναδικούς πρεσβευτές, μια παρέα ταλαντούχων καλλιτεχνών διαφορετικών ηλικιών, υποβάθρου και κλάδων, ισότιμα ενεργητική και ατρόμητη. Το νεανικό και ενθουσιώδες πνεύμα του νέου 212 Heroes εκφράζεται μέσα από αυτό το ευέλικτο casting που δεν αποκλείει κανέναν, μια vegan φόρμουλα, ένα πρωτοποριακό μπουκάλι και μια συγκλονιστική καμπάνια.

«Το να νιώθουμε νέοι σημαίνει να αγκαλιάζουμε αυτό που είμαστε, να ακολουθούμε το ρεύμα, να αφήνουμε τον εαυτό μας να εκπλαγεί, να ρισκάρουμε, και να ζούμε την κάθε στιγμή. Το 212 Heroes εφευρίσκει το διαισθητικό, επαναστατικό και ελεύθερο εαυτό μας», δηλώνει η Carolina A. Herrera, Beauty Creative Director του οίκου.

Σίγουρα ανατρεπτικό και φρέσκο, το 212 Heroes είναι πολλά περισσότερα από ένα ακόμα νέο, αντρικό άρωμα – είναι το ελιξίριο της νέας γενιάς.

 

Πηγή: faysbook.gr, queen.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.