ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΔΑ

Τα Σπάνια Λουλούδια: Τρείς πολύ διαφορετικές αδερφές στον κόσμο της μόδας

Η Lara και η Mara Bawar δεν είναι απλά καθημερινά μοντέλα όπως έχουμε συνηθίσει τα βλέπουμε, αλλά η εντυπωσιακή εμφάνισή τους έχει αφήσει άφωνη τη βιομηχανία μόδας.

Τα 11χρονα δίδυμα κορίτσια από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας έχουν αλμπινισμό, μια κατάσταση που προκαλεί έλλειψη χρωστικής δέρματος και μαλλιών και αγκαλιάζουν στο έπακρο την ασυνήθιστη ομορφιά τους.

Το 2016, τα μοναδικά χλωμά χαρακτηριστικά των δίδυμων Bawar τράβηξαν το βλέμμα του Ελβετού φωτογράφου Vinicius Terranova, ο οποίος ζει τώρα στο Σάο Πάολο.

Ως προσωπικό έργο γνωστό τώρα ως Flores Raras («σπάνια λουλούδια»), ο Terranova φωτογράφησε τα όμορφα κορίτσια – καθώς και την μεγαλύτερη αδερφή τους, τη Σίλα, που δεν έχει αλμπινισμό – για να δείξει πόσο πραγματικά εντυπωσιακή είναι η ποικιλομορφία.

Η Lara, η Mara και η Sheila έχουν υπογραφεί από τότε ως μοντέλα για τις εταιρίες Nike, Insanis και Bazaar Kids, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι έχουν επίσης αποκτήσει περίπου 6000 ακόλουθους στο Instagram.

Ρίξτε μια ματιά στην υπέροχη οικογένεια μοντέλων παρακάτω:

Φωτο: Vinicius Terranova
Φωτο: Vinicius Terranova
Φωτο: Vinicius Terranova

 Πηγή: Boredpanda.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.