Η πανέμορφη σταρ του Hollywood, έχει τρεις γιούς με τον πρώην σύντροφό της Brian Austin Green. Ο ένας γιος της Megan Fox, ο Noah, λατρεύει τη μόδα απο την ηλικία των 3 ετών. Ο τώρα 10 ετών Noah, εκφράζεται μέσα απο τη μόδα και τι επιλογές που κάνει στο ντύσιμό του.

Η μητέρα των τριών αγοριών, πριν απο μερικά χρόνια στην εκπομπή “The Talk” είπε ότι ο μεγαλύτερος γιος της, λατρεύει να φοράει φορέματα. Η Fox είπε ότι τον στέλνει σε ένα «προοδευτικό» σχολείο στην Καλιφόρνια, αλλά ακόμη και εκεί, οι επιλογές του προκαλούν αναταραχή.

“Υπάρχουν μικρά αγόρια που του λένε « τα αγόρια δεν φορούν φορέματα» ή «τα αγόρια δεν φορούν ροζ», είπε η ηθοποιός.

Συνέχισε λέγοντας ότι ο Noah είχε σταματήσει να φοράει φορέματα για λίγο, αλλά μετά συνέχισε να φοράει κανονικά. “Προσπαθώ να τον διδάξω να είναι σίγουρος για τον εαυτό του ανεξάρτητα από το τι λέει κάποιος”, είπε η Fox.

Είπε ότι όταν τελικά ξαναφόρεσε ένα φόρεμα στο σχολείο, τον ρώτησε πώς πήγε όταν επέστρεψε και εάν τον κορόιδεψαν πάλι τα άλλα αγόρια.

“Λοιπόν, όλα τα αγόρια γελούσαν όταν μπήκα στην τάξη, αλλά δεν με νοιάζει πια μαμά, γιατί μου αρέσουν τα φορέματα”, ήταν η απάντηση που πήρε απο τον μικρό.

Ο πατέρας των αγοριών, Brian Austin Green, στηρίζει απόλυτα τις στυλιστικές επιλογές του γιού του. “Έχω ακούσει από μερικούς ανθρώπους ότι δεν συμφωνούν μαζί το γεγονός οτι φοράει φορέματα. Σε αυτούς λέω, δεν με νοιάζει τι λέτε. Είναι 10 ετών και αν θέλει να βάλει φόρεμα, τότε ας το βάλει. Ας βάλει και στολή βατραχανθρώπου αν αυτό του αρέσει. Δεν σας αφορά. Δεν κάνει κακό σε κανέναν. Είναι παιδί. Δεν επηρεάζει τη ζωή σας σε κάτι.”

Πηγή: people.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.