Η Meghan Markle, πέραν από τον τίτλο της δούκισσας του Sussex και την πρώην ηθοποιού, δίπλα στον τίτλο της μαμάς και της συζύγου του Πρίγκιπα Harry, μπορεί να προσθέσει και τον τίτλο του συγγραφέα στο βιογραφικό της.

Το πρώτο βιβλίο της 39χρονης εγκυμονούσας είναι γεγονός και θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου. Πρόσεξε όμως γιατί το περιεχόμενό του ουδεμία σχέση έχει με τους royals και την πολύκροτη συνέντευξη στην Oprah.

Η Meghan σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, αποφάσισε να γράψει ένα παιδικό βιβλίο, με τον τίτλο «Το Παγκάκι» (The Bench) το οποίο εμπνεύστηκε από τον Πρίγκιπα Harry και τον γιο της Archie Mountbatten-Windsor.

Η Meghan σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, αποφάσισε να γράψει ένα παιδικό βιβλίο, με τον τίτλο «Το Παγκάκι» (The Bench) το οποίο εμπνεύστηκε από τον πρίγκιπα Harry και τον γιο της Archie Mountbatten-Windsor.

 

Η Markle έχει φροντίσει να ηχογραφήσει και την audio μορφή του βιβλίου και η ιστορία πίσω από το βιβλίο συγκινεί.

«Το Bench γεννήθηκε σαν ποίημα το οποίο έγραψα στον σύζυγό μου για την Ημέρα του Πατέρα, έναν μήνα περίπου μετά τη γέννηση του Archie. Το ποίημα έγινε ιστορία και ο Christian και η εικονογράφηση αποτυπώνει ακριβώς τη ζεστασιά και την χαρά στη σχέση ανάμεσα σε πατεράδες και γιους στο διάβα της ζωής. Η ελπίδα μου είναι το Bench να γίνει κομμάτι κάθε οικογένειας»

 

Πηγή: queen.gr, pagesix.com

 

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.