Αν νομίζατε ότι η βραδινή σας ρουτίνα με τα παιδιά ήταν ένας κάπως χαοτική, η Chloe Dunstan, μια περήφανη μητέρα οκτώ από το Περθ της Αυστραλίας, θα σας βοηθήσει να δέιτε τα πράγματα με άλλο μάτι.

Στα 27 της, η Chloe έχει τους Evan, Otto, Felix, τα τρίδυμα Rufus, Hank και Pearl, και τα δίδυμα Sylvie και Cosmo τους οποίους έχει καταφέρει να βάλει στο κρεβάτι μέχρι τις 20:00 μ.μ. – και όλα αυτά τεκμηριώθηκαν πλήρως μέσω του καναλιού της στο Youtube.

Καθημερινά, στις 18:00 μ.μ., τρώνε το βραδινό τους. Η Chloe και ο σύζυγός της καμιά φορά κάθονται και τρώνε μαζί με τα παιδιά, αλλά συνήθως θα έχουν την ευκαιρία να φάνε μόνο όταν τα παιδιά είναι στο κρεβάτι.

Η ώρα του μπάνιου ακολουθεί αμέσως μετά το δείπνο. Κάθε παιδί παίρνει τη σειρά του για μπάνιο ή ντους ενώ η Chloe ταίζει τα δίδυμα και παρακολουθεί τις διαδικασίες.

Στην κουζίνα, λούζει έπειτα τα δίδυμα στον νεροχύτη. Οι άλλοι φορούν τις πιτζάμες τους και βουρτσίζουν τα μαλλιά και τα δόντια τους.

Πρώτα, βάζει τα τρίδυμα Hank, Pearl και Rufus στο κρεβάτι. Τότε τα τρία μεγαλύτερα, ο Evan, ο Otto και ο Felix, μένουν να διαβάσουν ένα βιβλίο πριν κλείσουν τα μάτια τους.

Το μυστικό όπλο ενός γονέα, λέει η Chloe, είναι να τακτοποιείτε τα βιβλία κατα χρώμα στη βιβλιοθήκης. Η οικογένεια έχει πάνω από χίλιους τίτλους που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια.

Το βιβλίο που διαβάζεται επί του παρόντος μπορεί να αλλάζει τακτικά, αλλά το The Gingerbread Man είναι μια σταθερή αγαπημένη επιλογή για το ύπνο στο νοικοκυριού των Dunstan.

Η Chloe κοιμίζει τα δίδυμα και στις 20:00 μ.μ., μόλις σβήσουν τα φώτα των παιδιών, μπορεί εκείνη και ο σύζυγός της να περάσουν λίγο χρόνο παρακολουθώντας τηλεόραση μαζί και να μιλήσουν για τη μέρα τους.

Φαίνεται να έχουν βρει το μυστικό της επιτυχίας!

Παρακολουθήστε τους στο κανάλι τους στο YouTube: Life with Beans

Instagram: @chloeandbeans


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.