Δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι. Κυριολεκτικά, δεν υπάρχει μέρος. Αφιερώνουμε όλο το χρόνο μας στο σπίτι αυτές τις μέρες, και αν έχετε βαρεθεί να κοιτάζετε τους ίδιους τέσσερις τοίχους σας (και τα ίδια πράγματα μέσα σε αυτούς τους τέσσερις τοίχους) να ξέρετε ότι δεν είστε μόνη.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί εκπληκτικά εύκολοι – και συχνά προσιτοί – τρόποι για να αναβαθμίσετε το χώρο σας και να αλλάξετε την εμφάνιση και την αισθητική. Εδώ είναι μερικοί τρόποι με μικρή προσπάθεια μπορείτε να έχετε μεγάλη αλλαγή.

Προσθέστε φυτά. Τα φυτά εσωτερικού χώρου μας βοηθούν να αισθανόμαστε γειωμένοι, ήρεμοι και συνδεδεμένοι με τη φύση. Επιπλέον, προσθέτουν ένα χρώμα και λίγη ζωντάνια, έτσι μεταμορφώνουν πραγματικά την εμφάνιση ενός χώρου.

Προσθέστε υφή στο χώρο σας. Θα μπορούσαμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε κάποια επιπλέον ζεστασιά τώρα. Και τίποτα δεν αυξάνει τον άνετο παράγοντα ενός δωματίου περισσότερο από μια προστιθέμενη κουβέρτα ή διακοσμητικά μαξιλάρια. Δεν χρειάζεται να ταιριάζει απόλυτα, μια αντίθεση χρωμάτων και υφασμάτων μπορεί να λειτουργήσει καλά.

Αγαπήστε το φωτισμό. Ο φωτισμός μπορεί να είναι τόσο μεταμορφωτικός στην εμφάνιση και την αίσθηση ενός δωματίου. Η προσθήκη μιας νέας λάμπας για φωτισμό η κάποιος κρυφός φωτισμός μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζετε ένα χώρο.

Καθρέπτες. Αυτά είναι τα ξαδέλφια του φωτισμού. Μερικοί στρατηγικά τοποθετημένοι καθρέπτες θα κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από ότι είναι. Ένας μεγάλος καθρέφτης ή ο σχεδιασμός μιας συλλογής μικρότερων, σε στιλ γκαλερί, λειτουργεί τέλεια.

Σκεφτείτε με χρώμα. Είναι ένα επιστημονικό γεγονός ότι το χρώμα σας κάνει ευτυχισμένους, οπότε ρίξτε χρώματα και μοτίβα για στιγμιαίες αυξήσεις της διάθεσης. Εάν φοβάστε οτι θα μετατρέψετε το σπίτι σας σε τσίρκο, πάρτε μια γεύση από τα χρώματα του Pantone ή αναλάβετε ένα έργο για να βάψετε ή να βάψετε μερικά κομμάτια επίπλων – για παράδειγμα ένα παλιό γραφείο.

Αναβάθμιση υλικού. Αλλαγή πόμολων στην κουζίνα, μπάνιο ή οποιοδήποτε έπιπλο με λαβές. Συνολική εμφάνιση με ελάχιστη προσπάθεια και χαμηλό κόστος μέσω ενός καταστήματος υλικών.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.