Η Kate Hudson έχει αποκαλύψει σε παλαιότερες συνεντεύξεις πως τα τελευταία χρόνια νιώθει την ανάγκη να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την καριέρα της στην υποκριτική.

Η ηθοποιός μιλώντας στο People αναφέρθηκε λεπτομερώς για το πώς μεγαλώνει τα παιδιά της, τη 2χρονη Rani Rose και τους γιους της Bingham “Bing” Hawn και Ryder Russell, 9 και 16 ετών αντίστοιχα και δεν δίστασε να περιγράψει τον εαυτόν ως «αυστηρή μαμά».

«Αλλά είναι και τα πράγματα για τα οποία είμαι αυστηρή. Είμαι αυστηρή όπου υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που έχω θέσει. Δε διαπραγματεύομαι με τα παιδιά μου συγκεκριμένα πράγματα. Και εκείνο που συνειδητοποίησα σχετικά με αυτό είναι πως όταν θέσεις κάποια όρια στο σπίτι σου, δεν καταλήγεις σε μακροσκελείς διαπραγματεύσεις. Όταν λέω όχι, έχει τελειώσει το θέμα» εξηγεί η ίδια.

Μάλιστα για την Kate Hudson θεωρεί πως η οργάνωση της καθημερινότητας ως μητέρας είναι πολύ σημαντική για κάθε γονιό, όπως επίσης και τα όρια που πρέπει να υπάρχουν μεταξύ αυτών και των παιδιών.

«Και αυτό, πιστεύω είναι ένα σημαντικό μέρος στην ανατροφή τους. Πόσο μπορούν να το παρατραβήξουν. Και πώς ως εσύ ως γονιός το χειρίζεσαι είναι μέρος της ωριμότητάς σου».

Τέλος πρόσθεσε πως δεν υποχωρεί σε θέματα που αφορούν καλούς τρόπους, τους οποίους τα παιδιά οφείλουν να υιοθετούν. «Δεν έχω καμία ανοχή στα ψέματα – μεγάλα ή μικρά».

Πηγή: childit.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.