Αντιστέκεται στα χειμωνιάτικα ρούχα;

Θα υπάρχουν τόσα πολλά ζητήματα για τα οποία θα αντιστέκεται κατά καιρούς, όπως ο ύπνος ή το φαγητό έτσι ώστε δεν χρειάζεται να το κυνηγάτε και για να βάλει το μπουφάν του όταν πρόκειται να βγείτε έξω!

Πάρτε μερικές από τις παρακάτω ιδέες που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία από άλλους γονείς, για να το πείσετε να ντύνεται καλά όταν κάνει κρύο και περιορίστε τις διαμάχες σας για πιο σημαντικά ζητήματα.

Όταν πρόκειται να αγοράσετε ρούχα για το χειμώνα ζητήστε από το μικρό σας να σας συνοδεύσει στα μαγαζιά και αφήστε του περιθώρια επιλογών.

Έτσι έχει λιγότερες πιθανότητες να αρνηθεί να φορέσει το μπουφάν που διάλεξε από μόνο του.

Αφήστε το να αποφασίσει τι θα φορέσει προσφέροντας του δυο επιλογές.

Βάλτε του λόγου χάρη δύο μπουφάν ή δύο ζακέτες στο κρεβάτι το πρωί και ζητήστε του να διαλέξει ένα από τα δύο. Έτσι θα νιώθει πως έχει τον έλεγχο σε αυτά που φοράει.

Προτιμήστε να του φοράτε πιο πολλές αλλά λεπτές μπλούζες, ώστε να μπορεί να βγάλει όσα χρειάζεται όταν είναι σε εσωτερικό χώρο, από μια και πολλή χοντρή που ενδέχεται να το εμποδίζει να κινείται άνετα.

Αξιολογήστε την κατάσταση του μικρού σας όταν ακολουθεί μια έντονη δραστηριότητα. Πιθανόν να μην θέλει να φορέσει κάτι πιο ζεστό γιατί έχει ήδη ζεσταθεί καθώς κινείται.

Φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα πιο χοντρό μπουφάν ή ζακέτα για να το ντύσετε όταν αρχίσει να κρυώνει.

Αν δεν μπορείτε με τίποτα να το πείσετε να, αφήστε το να πάρει μια… γεύση από το κρύο που κάνει έξω (αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρρωστήσει).

Το πιο πιθανό είναι μόλις βγείτε από το σπίτι να ζητήσει να φορέσει κάτι για να μην κρυώνει.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: happyparenting.gr

 

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.