Μια μαμά με επιλόχειο κατάθλιψη μετά τον τοκετό, λέει ότι ο σύζυγός της την αποκαλεί “Miss Piggy” για να την παρακινήσει να χάσει βάρος.

Σε μια ανώνυμη ανάρτηση στο Reddit, η 32χρονη γυναίκα είπε ότι από τότε που γέννησε, αγωνίζεται να χάσει το επίμονο βάρος, κυρίως λόγω της κατάθλιψης μετά τον τοκετό.

«Δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου και τα περισσότερα πρωινά, δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι, πόσο μάλλον για να παω γυμναστήριο. Έχω περάσει δύσκολους μήνες», δήλωσε η ίδια.

Όταν ξέσπασε για τη συμπεριφορά που δέχεται από τον σύντροφό της, τον οποίο αναφέρει ως 43χρονο «Dave», ο οποίος την πιέζει να χάσει βάρος και της λέει συνεχώς “αν πραγματικά με αγαπάς, πρέπει να χάσεις βάρος”. Εκείνη του εξήγησε οτι δυσκολέυεται, καθώς δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά.

Από τότε, άρχισε να την αποκαλεί “Miss Piggy” και έχει δώσει οδηγίες σε όλους τους φίλους της, την οικογένειά της, ακόμη και τα παιδιά της, να το κάνουν.

“Μισώ αυτό το ψευδώνυμο, αλλά λέει ότι προσπαθεί να με παρακινήσει να χάσω βάρος. Νομίζω ότι πιστεύει πραγματικά ότι θα με βοηθήσει, αλλά αισθάνομαι ακόμα χειρότερα”, έγραψε η ίδια στην πλατφόρμα του Reddit.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα ένα βράδυ πρόσφατα, όταν εκείνη και η οικογένειά της έτρωγαν βραδινό στο τραπέζι, και εκείνος και τα παιδιά μετρούσαν δυνατά τις μπουκιές της. Από απογοήτευση και νεύρα, άρχισε φωνάζει στον άντρα της και καυγαδίσανε.

“Έχουμε έναν κανόνα να μην φωνάζουμε μπροστά στα παιδιά, αλλά είμαστε σχεδόν πάντα μπροστά στα παιδιά κατά τη διάρκεια της καραντίνας και νιώθω τόσο απογοητευμένη.”

Ρώτησε τους χρήστες του Reddit αν ήταν πραγματικά δικό της φταίξιμο όπως της είπε ο σύζυγός της και οι άνθρωποι ήταν αηδιασμένοι από τη συμπεριφορά του.

Ένα άτομο είπε: “Η διδασκαλία των παιδιών σας για να σας ταπεινώσει στην απώλεια βάρους είναι αηδιαστική.”

Ένας άλλος έγραψε: “Όταν αγαπάς κάποιον, χρησιμοποιείς όρους αγάπης. Γλυκιά μου, αγάπη μου. Όχι η Miss Piggy.” Επίσης “Διδάσκει επίσης τα παιδιά του να είναι εκφοβιστές”.

Πηγή: mirror.co.uk

Φωτογραφία: UK News Agency


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.