Μπισκότα θηλασμού: Μια συνταγή για περισσότερη ροή γάλακτος

Υλικά:

  • 1 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη Rapadura (σε βιολογικά καταστήματα) ή μέλι
  • 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο κοπανιστό (σε βιολογικά καταστήματα)
  • 4 κουταλιές της σούπας νερό
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1 κουταλιά του γλυκού βανίλια
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι dikkel ή άλλο της επιλογής σας
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού bakingsoda
  • 3 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης
  • 1 φλιτζάνι σταφίδες
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγιά μπύρας

 

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C.

Ανακατεύουμε τον λιναρόσπορο και τη μαγιά μπύρας με το νερό και το αφήνουμε.

Με το blender ανακατεύουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη/μέλι, τα αυγά, το bakingsoda, το αλάτι, τη βανίλια και το αλεύρι.

Προσθέτουμε της νιφάδες βρώμης και τις σταφίδες.

Προσθέτουμε τον λιναρόσπορο και τη μαγιά μπύρας, τα ανακατεύουμε καλά.

Φτιάχνουμε μπισκότα

Τα ψήνουμε στον φούρνο για 10-15 λεπτά.

 

Καλούς θηλασμούς!

 

 

 

 

Πηγή: mitrikosthilasmos.gr

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *