Μια μαμά απο το Tik Tok, η 33χρονη @Blondebunny1, έμεινε έγκυος με τρίτο παιδάκι ενώ ήδη ήταν έγκυος με δίδυμα!

“Τα δύο πρώτα μωρά είναι 10 ημερών μεγαλύτερα απο το τρίτο μωράκι, γι αυτό και γνωρίζουμε οτι προέκυψε και δεύτερη εγκυμοσύνη”, Εξήγησε η νεαρή μαμά, μέσω Tik Tok.

Η επικύηση συμβαίνει όταν ένα άλλο ωάριο γονιμοποιείται και εμφυτεύεται στην μήτρα ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά το πρώτο, με αποτέλεσμα μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

“Για να επιβεβαιώσουμε ότι ήταν επικύηση και όχι ένα υποανάπτυκτο μωρό, οι γιατροί μου κάνουν υπερήχους κάθε δύο εβδομάδες” δήλωσε “Τα πάει πολύ καλά, αυξάνεται με υγιή ρυθμό, μόλις 10 μέρες πίσω απο τα άλλα δύο μωρά”

Έχει ξεκαθαρίσει οτι συβέλαβε με φυσικό τρόπο και χωρίς φάρμακα γονιμότητας. Σημείωσε πως σε ορισμένες περιπτώσεις η επικύηση μπορεί να συμβεί ακόμη και μήνες μετά την πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά αυτό δεν συνέβη στην περίπτωσή της.

“Απλώς τυχαίνει να έχω ωορρηξία δύο φορές τον μήνα, οπότε έτσι έμεινα έγκυος ενώ ήμουν ήδη έγκυος με δίδυμα” είπε. “Οι ορμόνες εγκυμοσύνης υποτίθεται ότι εμποδίζουν την ωορρηξία. Σε μένα δεν συνέβη κάτι τέτοιο”.

Αναμένεται να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της στα μέσα της άνοιξης, είπε ότι το σχέδιο είναι να γεννήσει στις 28 εβδομάδες της κύησης, αν και ελπίζει να καταφέρει να κρατήσει τα μωρά μέχρι την 32η εβδομάδα.

Επειδή έχουν συλληφθεί πολύ κοντά, θα γεννηθούν την ίδια μέρα και τα τρία. “Αν και είναι δύο ξεχωριστές εγκυμοσύνες, θα αναφέρονται ως τρίδυμα επειδή θα γεννηθούν την ίδια μέρα. Θα τα μεγαλώσουμε ως τρίδυμα, θα τα αγαπάμε το ίδιο, αλλά μια μέρα θα τους πούμε την ιστορία τους. Θέλω να την μάθουν. Είναι μια τόσο ιδιαίτερη και μοναδική περίπτωση”.

Οι γονείς ωστόσο, δεν γνωρίζουν τα φύλα των μωρών τους, αλλά είναι σίγουροι ότι δεν θα κάνουν κι άλλο παιδί μετά από αυτά τα τρία.

“Πετύχαμε τζακ ποτ. Είναι η πρώτη μας εγκυμοσύνη και περιμένουμε τρία. Οπότε μάλλον θα είναι και η τελευταία μου εγκυμοσύνη!”| λέει σε ένα από τα βίντεο της η μέλλουσα μητέρα.

Με το καλό!

Πηγή: Tiktok, secretlifeofmom.com, xerolas.eu


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.