• “Αφού το μωρό μου είχε κάνει εμβόλιο σε ηλικία τεσσάρων μηνών, έκλαιγε σε όλο το δρόμο μέχρι το σπίτι. Μία γυναίκα με πλησίασε και μου έλεγε ότι το μωρό μου έκλαιγε γιατί το καροτσάκι έβλεπε προς τα έξω και όχι προς τα μέσα.” Εξήγησα στην κυρία ότι το μωρό μου είχε μόλις κάνει εμβόλιο και είπε: “Αντλούν πάρα πολλές χημικές ουσίες τα παιδιά αυτές τις μέρες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι έχουν αλλεργίες για αυτόν τον λόγο, δεν πρέπει να τον εμβολιάζετε.”
  • “Μια ηλικιωμένη κυρία, αφού θαύμαζε το νεογέννητο μου, μου είπε ότι τα παιδιά της δεν χρησιμοποιούσαν πιπίλες. Στη συνέχεια, έβγαλε την πιπίλα από το στόμα του μωρού μου είπε οτι το μωρό δεν τη χρειαζόταν, την έβαλε στην τσέπη της και έφυγε. Έπαθα σοκ!”
  • “Θηλάζεις ΦΥΣΙΚΑ, έτσι δεν είναι;” Με ρώτησε μια τυχαία γυναίκα ενώ περίμενα με το μωρό μου στο καρότσι να πληρώσω σε ένα κατάστημα παιδικών ρούχων.” Συγγνώμη κυρία μου…σας ξέρω για να σας δώσω λογαριασμό τι κάνω;
  • “Μια μαμά απο τον Παιδικό Σταθμό του γιου μου έπαθε υστερία που ο γιος μου κοιμάται στις 21:00 μ.μ. και επέμεινε να αρχίζω να του δίνω δραμαμίνη κάθε βράδυ, ώστε να μπορεί να κοιμηθεί το αργότερο στις 19:00 μ.μ.” Τι πίνετε;;
  • “Δημοσίευσα ένα βίντεο για του μωρού μου που δοκιμάζει ένα λεμόνι για πρώτη φορά και ένα άτομο που δεν ήξερα καν σχολίασε, «Αυτό το οξύ είναι πιθανώς πολύ σκληρό στην κοιλιά του. Σκέφτηκα ότι πρέπει να το μάθετε αυτό πριν κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά στο παιδί.”
  • “Είχα μια δουλειά όπου το γραφείο μου βρισκόταν σε δημόσιο χώρο και οι πελάτες ερχόταν να μου μιλήσουν. Είχα τόσες πολλές μαμάδες που επειδή έβλεπαν τις φωτογραφίες του μωρού μου στο γραφείο μου, άρχισαν να με επιπλήττουν γιατί δουλεύω με πλήρη απασχόληση, μακριά από το μωρό.” Γιατί πρέπει να τρώμε ίσως δεν τους πέρασε απο το μυαλό…
  • “Ταΐζα με το μπιμπερό το μωρό μου όταν μια ηλικιωμένη κυρία ξεκίνησε να μου λέει πώς πρέπει να θηλάζω, προσθέτοντας: “Δεν ξέρετε ότι τα μπουκάλια προκαλούν κολικό ;!” Της είπα ότι είχα μητρικό γάλα στο μπουκάλι και ότι δεν μπορούσα να θηλάσω καλά επειδή έχω επίπεδες θηλές. Φαινόταν τρομοκρατημένη όταν είπα “θηλές.” Προφανώς δεν την ενοχλεί να λέει τη γνώμη της σε ξένους, αλλά να μιλάμε για μέρη του σώματος είναι απαγορευμένο.
  • Ήμουν οκτώ μηνών έγκυος στο πρώτο μου παιδί και έπαιρνα ένα σάντουιτς στο σούπερ μάρκετ όταν μια μαμά με κοίταξε και είπε: “Το σώμα σου δεν θα είναι ποτέ το ίδιο”. Στη συνέχεια είπε, “Αφού κολλήσεις τέσσερις μήνες στο σπίτι, θα κάνεις τα πάντα για να βγεις έξω μακριά απ’ το χάος”.
  • “Μου είπε μια ηλικιωμένη κυρία στο λεωφορείο ότι ο γιος μου θα μεγάλωνε και θα γινόταν “μαμάκιας” γιατί κρατούσα το χέρι του και τον άφησα να καθίσει στο γόνατό μου για να κοιτάξει έξω από το παράθυρο”. Ο γιός μου είναι τριών.

Πηγή: Buzzfeedparents


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.