Η Satu Nordling Gonzalez ζει στη Σουηδία, μαζί με τον σύζυγό της Andrea. Μαζί μεγαλώνουν τρεις γιους και επτά κόρες.

Η μαμά κατάφερε να γεννήσει όλα αυτά τα παιδιά πριν από τα 35α γενέθλιά της. Οι ακόλουθοί της, σημειώνουν ότι, παρά τον μεγάλο αριθμό παιδιών, η γυναίκα εξακολουθεί να έχει άψογη εμφάνιση.

Ωστόσο, σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες δικές της, αλλά λατρεύει να δείχνει τα παιδιά της – που κυμαίνονται απο ηλικίες 0 – 12 χρονών.

«Λατρεύω την οικογένειά μου με όλη μου την καρδιά. Τα παιδιά μου είναι τα πάντα για μένα. Ακόμα και ως μικρό κορίτσι, φανταζόμουν πάντα μια μεγάλη οικογένεια», γράφει στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Η Γκονζάλες παραδέχεται ότι η ανατροφή πολλών παιδιών δεν είναι εύκολη. Ευχαριστεί τον σύζυγό της για τη βοήθεια που λαμβάνει καθημερινά από αυτόν.

Αλλά μερικές φορές αισθάνεται απολύτως κουρασμένη.

“Το να είσαι μητέρα είναι μια τεράστια δουλειά και απαιτεί θυσίες. Μερικές φορές, ένα αίσθημα κόπωσης με κατακλύζει ακόμη και πριν προλάβω να φάω το πρωινό μου. Ωστόσο, τα χαμόγελα και η αγάπη των παιδιών είναι η καλύτερη ανταμοιβή”.

Σύμφωνα με την Satu, δέχεται πολλά σχόλια μίσους απο άτομα που δεν αποδέχονται την επιθυμία της να έχει πολλά παιδιά και την κατηγορούν δημόσια ότι είναι ανεύθυνη.

Εκείνη τους μπλοκάρει απο τους λογαριασμούς της γιατί δεν δέχεται τοξικά άτομα και αρνητική ενέργεια στη ζωή της.

Ακολουθήστε τη στο Instagram στο λογαριασμό: @mybabydolls


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.