Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας και πραγματικά ξεσπάθωσε. Ο δημοσιογράφος, ως όφειλε, του έκανε μια ερώτηση για το πρόσφατο δημοσίευμα, στο οποίο εμφανιζόταν ο γνωστός ηθοποιός, να κρατάει στα χέρια ένα παιδάκι, αφήνοντας σαφής αιχμές για εμπλοκή του σε υπόθεση παιδεραστίας. Ο Χάρης Ρώμας ήταν ξεκάθαρος:

“Όταν είδα το δημοσίευμα σοκαρίστηκα, αλλά αυτό κράτησε πολύ λίγο γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό΄τι έχω κάνει στη ζωή μου, ήταν πάντα ηθικά και κοινωνικά αποδεκτά, πάντα. Εννοείται οτι ακολουθούμε όλη τη νόμιμη διαδικασία αστικά και ποινικά με δύο εξαιρετικούς δικηγόρους.”

“Δεν είναι γραφικό να βγαίνει ο άλλος και να πουλάει παραμύθια σε αυτό το πολύ λίγο κοινό που απευθύνεται. Βγαίνει και κράζει και κονομάει στις πλάτες αυτών των λίγων χιλιάδων ανθρώπων που είναι ένα μόνιμο αναγνωστικό κοινό που θρέφει αυτόν και τους γύρω του μια χαρά.”

“Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει “παιδόφιλος“, έχοντας αγκαλιά το βαφτιστήρι και ανηψάκι της Άννας Χατζησοφιά, της πιο στενής μου συνεργάτιδας. Οι γονείς του παιδιού που μας έχουν φωτογραφίσει σε ένα γεύμα στο σπίτι της Άννας πανικοβάλλονται, γιατί δεν ξέρουν οι άνθρωποι πώς να το χειριστούν, Βλέπουν το παιδί τους σε ένα εξώφυλλο και κάνουν και αυτόι αγωγή”.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.