Ο ηθοποιός Κώστας Νικούλι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις φέτος το χειμώνα με την τηλεοπτική του παρουσία.

Ο ηθοποιός του Σασμού βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για την καταγωγή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το πώς αντιμετωπίζει πλέον, η κοινωνία τους «ξένους».

«Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός που η ταυτότητά μου δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ και έγραφε Νικούλι πάνω. Πήγαινα με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών από τις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα σχολικά του χρόνια και την αντιμετώπιση που είχε από τους συμμαθητές του. «Δεν ήμουν το μόνο παιδί με ροζ ταυτότητα. Με έκαναν να νιώθω παρείσακτος, αλλά όχι τόσο για την καταγωγή μου. Μπορεί να νιώθεις παρείσακτος κάπου που δεν θέλουν οι άλλοι να βρίσκεσαι. Ο ρατσισμός υπάρχει με το κάθετι. Εγώ υπερηφανευόμουν και έλεγα ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να ντρέπομαι. Τα παιδιά είναι αθώα και δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όπως δήλωσε , ο Κώστας Νικούλι θεωρεί ότι το σοβαρότερο πρόβλημα είναι ο φόβος.

«Το πρόβλημα της κοινωνίας είναι ο ξένος, ο φόβος. Όταν κάτι δεν έχεις τη δύναμη να το αγκαλιάσεις, να το μελετήσεις και να το ψάξεις ή απλώς δεν το κάνεις από βαρεμάρα και δεν θες να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, τότε παίρνεις απόσταση και λες πως είναι κάτι ξένο που μπορεί να μου κάνει κακό. Πιστεύω ότι πλέον είμαστε σε μία κοινωνία που αυτά έχουν εξαλειφθεί. Υπάρχει μία εξέλιξη, έχουμε κάνει βήματα μπροστά, αλλά από ό,τι βλέπουμε έχει περάσει σε άλλη φάση όλο αυτό και μπορεί να μην είναι ένα παιδί από την Αλβανία, αλλά ένα παιδί με άλλο θρήσκευμα, με διαφορετική σεξουαλικότητα κ.α.», κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?v=qSxNgnHPUqQ


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.