Το “Being the Ricardos” είναι το νέο βιογραφικό δράμα του Aaron Sorkin, στο οποίο η θα υποδυθεί τη θρυλική Lucille Ball!

H ταινία επικεντρώνεται στη θυελλώδη σχέση της Ball με τον Desi Arnaz, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Javier Bardem και στον γάμο τους, που μεταμόρφωσε το αστείο και χαμογελαστό κορίτσι σε μια αγέλαστη και καχύποπτη γυναίκα.

Η ηθοποιός πριν μερικούς μήνες δήλωσε ότι αυτό που την άγχωσε στην πραγματικότητα δεν ήταν ακριβώς ο ρόλος της, αλλά το πώς θα καταφέρει να δείχνει αστεία. «Ξέρεις, δεν ήμουν ποτέ η αστεία της υπόθεσης. Σε κανένα σετ. Είμαι εκτός της ζώνης ασφαλείας μου», είπε η ηθοποιός, που θα υποδυθεί την ξακουστή Ball.

«Η Lucille είχε την δική της εταιρεία παραγωγής και ήθελε να πάρει μαζί της τον Desi. Όμως, έπρεπε να παλέψει πολύ για αυτό, γιατί εκείνος ήταν Κουβανός. Πολλά στοιχεία στον γάμο της έχουν κοινά με τη σημερινή εποχή. Ακόμα και οι όροι, με τους οποίους έπρεπε να συμβιβαστούν οι καλλιτέχνες. Όλα αυτά συμβαίνουν και σήμερα. Και εσύ απλά τα ανέχεσαι και λες: Έτσι είναι η τέχνη», ανέφερε η Kidman, προσθέτοντας ότι είναι πολύ χαρούμενη, που της δόθηκε η ευκαιρία να πλησιάσει αυτή την πτυχή του χαρακτήρα της κωμικής ηθοποιού και δεν θα κάνει μία επιφανειακή αναπαράσταση του διάσημου show της «I Love Lucy».

Το “Being the Ricardos” θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου και στο Amazon Prime Video στις 21 του ίδιου μήνα.

To καστ θα συμπληρώσουν οι ηθοποιοί J.K. Simmons, Alia Shawkat, Jake Lacy, Clarke Gregg, Nelson Franklin, John Rubinstein, Linda Lavin, Robert Pine και Christopher Denham.

πηγή: watchandchill.gr

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.