Στίχους του μπαμπά της Jay-Z, τραγουδά η Blue Ivy σε ένα video που κυκλοφόρησε ως φόρος τιμής για τον καλλιτέχνη. Σε αυτό βλέπουμε τη σύζυγό του, Beyonce και πολλούς συναδέλφους του να «ραπάρουν» με τους στίχους του.

Στο τέλος η 11 ετών Blue Ivy, η μεγαλύτερη κόρη που έχει ο Jay-Z με την Beyonce απαγγέλει στίχους από το τραγούδι του “Ride or Die” και γελά δυνατά.

Στο video μίλησε επίσης και η μητέρα του Jay-Z, Gloria Carter, μαζί με τους Kevin Hart, Rihanna, Halle Berry, David Letterman, Chris Rock, Ed Sheeran, Idris Elba, Lin-Manuel Miranda, LeBron James, Alicia Keys, Common, DJ Khaled, Sean “Diddy” Combs, Regina King, Samuel L. Jackson, Lenny Kravitz, John Legend, Rashida Jones, Lena Waithe, Questlove, Jamie Foxx, Trevor Noah, Kerry Washington, Chris Martin, Aziz Ansari, Usher, Rick Ross, Pharrell Williams, Lupita Nyong’o, Queen Latifah, Tracee Ellis Ross και Tyler Perry.

Το video προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά την ανάδειξη του Shawn Carter, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, ως μέλος του Rock and Roll Hall of Fame, το μουσείο που αποτίει φόρο τιμής και καταγράφει την rock μουσική και καλλιτέχνες και προσωπικότητες που επηρεάζουν την εξέλιξή της.

πηγή: marieclaire.gr

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.