Η Παρασκευή Κερασιώτη με την εξωτική ομορφιά και την τσιγγάνικη καταγωγή κατάφερε να γοητεύσει τους κριτές και το κοινό στο GNTM και να φτάσει στην τελευταία τριάδα του ριάλιτυ μόδας του Star.

H όμορφη Παρασκευή σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Μύκονο και εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί.

Με την τσιγγάνικη ομορφιά της, η Παρασκευή Κερασιώτη κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή στιγμή στις auditions, καθώς και οι τέσσερις κριτές του GNTM της έδωσαν το πράσινο φως να κάνει πραγματικότητα ένα από τα εφηβικά της όνειρα, να γίνει μοντέλο!

Η μελαχρινή καλλονή είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και έχει ξεπεράσει όλα όσα αρνητικά έχει ακούσει στο παρελθόν, αλλά και τον ρατσισμό που έχει δεχτεί για την καταγωγή της.

Και μπορεί το όνειρο να συνεχίζεται ωστόσο η νεαρή καλλονή εργάζεται για καλοκαίρι στη Μύκονο προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα για να συνεχίσει το όνειρο να κάνει καριέρα ως μοντέλο!

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: faysbook.gr, tlife.gr

 

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.