To πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ “Framing Britney Spears” έκανε το ντεμπούτο του στο Hulu στις αρχές του Φεβρουαρίου και έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στους απανταχού φανς της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στη δικαστική διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα της Jamie Spears, ο οποίος εδώ και 12 χρόνια είναι ο νομικός κηδεμόνας της και διαχειρίζεται τα οικονομικά της, αφού υποστηρίζει πως η κόρη του δεν είναι ψυχικά ικανή να το κάνει. Επίσης κάνει μια αναδρομή στην καριέρα της αγαπημένης σταρ, από τα παιδικά της χρόνια και την εξέλιξή της σε απόλυτο pop icon, αλλά και την μάχη της με την ψυχική υγεία και την νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική το 2008.

Η Britney, εδώ και μια ντουζίνα χρόνια, βρίσκεται υπό ένα καθεστώς αυστηρής επιτήρησης από τον πατέρα της και μια γυναίκα, που έχει επιλέξει ο ίδιος για να φροντίζει την κόρη του. Λόγω αυτού, η αγαπημένη pop star δεν έχει το δικαίωμα να παντρευτεί, να αποκτήσει άλλα παιδιά, να χρησιμοποιήσει όπως θέλει τα λεφτά που βγάζει και να μιλάει δημοσίως για οτιδήποτε την αφορά, χωρίς να έχει την άδεια του επόπτη της.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ αναζοπύρωσε για ακόμα μια φορά το κίνημα #freeBritney, με τους φανς να ζητούν να ελευθερωθεί επιτέλους η Britney από την κηδεμονία του πατέρα της και να αποκτήσει τον έλεγχο της περιουσίας της.

Η περιουσία της Britney υπολογίζεται στα 59 εκατομμύρια δολάρια. Συνεχίζει να εργάζεται κανονικά, τα τελευταία χρόνια έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, συμμετέχει ως κριτής στο X-Factor και κάνει εντυπωσιακά live στο Las Vegas. Όχι και άσχημα για άνθρωπο που θεωρείται ψυχικά ασταθής.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Britney είχε αποφασίσει να δημοσιοποιήσει τα δικαστικά έγγραφα που αφορούν την διαχείριση της περιουσίας της και είχε ζητήσει να μην είναι ο πατέρας της ο μοναδικός κηδεμόνας της , αλλά και η εταιρία Bessemer Service Trust. Τελικά το αίτημά της δεν έγινε δεκτό στο δικαστήριο και ο πατέρας της παρέμεινε ο νόμιμος κηδεμόνας της. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αντικατάσταση του μάνατζέρ της χωρίς καν να την ρωτήσει.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας είναι στο πλευρό της και υποστηρίζουν πως ο πατέρας της την έχει παγιδεύσει, προκειμένου να την εκμεταλλεύεται οικονομικά. Οι θεωρίες συνωμοσίας την θέλουν να είναι εγκλωβισμένη και να στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα στους θαυμαστές της.

Οι φανς της, της ζήτησαν να τους στείλει ξεκάθαρα μηνύματα αν χρειάζεται βοήθεια, στα οποία κατά τα φαινόμενα, ανταποκρίνεται. Για παράδειγμα, της ζήτησαν να φορέσει κίτρινη και μαύρη μπλούζα, πράγμα που έκανε αμέσως, αλλά και να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με περιστέρια, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να αναρτά έναν πίνακα που απεικόνιζε περιστέρια. Αστικός μύθος την θέλει να έχει αλλάξει την φωνή της, η οποία στην πραγματικότητα μοιάζει πολύ με εκείνη την Κριστίνα Αγκιλέρα, στην χαρακτηριστική ένρινη φωνή, που την έχει κάνει διάσημη.

Ας ελπίσουμε η ιστορία του διεθνούς ειδώλου να έχει ένα ευτυχισμένο τέλος, γιατί, ας μην γελιόμαστε, η Britney δεν έχει υπάρξει ποτέ στη ζωή της ελεύθερη.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.