Πάει και αυτό…

O 65os διαγωνισμός της Eurovision πέρασε πράγματι  στην ιστορία αφού για πρώτη φορά είχαμε ένα χρόνο απουσίας εξαιτίας της πανδημίας.

Μεγάλος νικητής η Ιταλία με το ροκ συγκρότημα Måneskin. Οι Ιταλοί εμφανίστηκαν λίγο πριν το φινάλε του διαγωνιστικού μέρους και συγκεκριμένα στην 24η θέση. Ο frontmam του συγκορτήματoς David Damiano με την ενέργειά του και την εκκεντρική του παρουσία κατάφερε να ξεσηκώσει την Ευρώπη υπενθυμίζοντας πως το ροκ είναι κλασσική μουσική αξία!

Η Ιταλία αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για τη φετινή Eurovision και οι Måneskin πήραν με ευκολία την πρωτιά. Τα μέλη του συγκροτήματος (Damiano, Victoria, Thomas και Ethan) γνωρίζονται από το γυμνάσιο, ωστόσο ίδρυσαν την μπάντα μόλις το 2015. Οι τέσσερις τους συνέδεσαν τις μουσικές τους επιρροές από ροκ, ραπ μέχρι ρέγκε και ποπ και δημιούργησαν τους Måneskin!

Το όνομά τους σημαίνει “φεγγαροφώς” στα δανέζικα και είναι προς τιμήν της χώρας καταγωγής του μπασίστα τους.

Ο frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David ξεσήκωσε με τη φωνή του, το ταλέντο του και την ενέργειά του όλους τους Ευρωπαίους! Ο 22χρονος ροκάς θεωρείται sex symbol στη χώρα του και ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει!

Τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών αντί για φαντασμαγορικές τελετές αναμένουν τα μέλη του συγκροτήματος Maneskin, λίγες ώρες μετά τη θεαματική νίκη τους στον διαγωνισμό της Eurovision.

Αιτία για το τεστ ήταν το αμφιλεγόμενο στιγμιότυπο του frontman του συγκροτήματος Damiano, που σε κάποια σύνδεση έσκυψε κάτω το κεφάλι του.

Αν και ο ίδιος ερωτήθηκε και διέψευσε κατηγορηματικά ότι κάνει χρήση ναρκωτικών, η Ιταλία, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της RAI, αποφάσισε να τους υποβάλλει σε τεστ. Στη διεξαγωγή του τεστ συναινούν και οι τέσσερις καλλιτέχνες του συγκροτήματος, που μαζί με την EBU θέλουν να κλείσουν οριστικά το ζήτημα.

πηγή: protothema.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.