Τι είναι το DockATot; Το DockATot, είναι μια “φωλίτσα”, για να βοηθάει το μωράκι σας να κοιμάται το βράδυ, νιώθει ασφάλεια, και είναι και φορητό!

Το DockATot διατίθεται σε δύο μεγέθη, το Deluxe + για μωρά ηλικίας 0-8+ μηνών και το Grand για μήνες 9-36 + μήνες. Η εταίρία έχει κάνει τεράστια ανάπτυξη όλα αυτά τα χρόνια, βοηθώντας χιλιάδες οικογένειες και παιδιά στη ζωή και ειδικά με τον ύπνο.

Όταν γεννήθηκε το δεύτερο παιδάκι μου, αποφάσισα να επενδύσω σε ένα DockATot. Πήρα κατ’ ευθείαν το Grand, για 9-36 μηνών, καθώς την απόφαση την πήρα όταν το μωρό μου ήταν ήδη 10 μηνών.

Ένα θα σας πω: Το ερωτεύτηκα! Είναι ίσως απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.

Κατ’ αρχήν θα ξεκινήσω από την εμφάνιση: επέλεξα το σχέδιο “La vie en rose”, που έχει πάνω τριαντάφυλλα, και είναι πανέμορφο.

Μετάνιωσα που δεν το είχα αγοράσει νωρίτερα, καθώς το μωρό μου από το πρώτο κιόλας βράδυ που μπήκε στο DockATot, κοιμήθηκε ήσυχα, ήρεμα και δεν ξύπναγε μέσα στο βράδυ.

Θέλεις να έχεις το νου σου στο μωρό; το βάζεις ακόμα και στον καναπέ χωρίς να φοβάσαι οτι θα πέσει (εννοείται πάντα με επίβλεψη – για παιδί μιλάμε).

Το μωρό μου ένιωθε όμορφα μέσα στη φωλίτσα του, χουχουλιάρικα, και αυτό φαινόταν.

Το κάλλυμά του πλένεται εύκολα και υπάρχουν άπειρες επιλογές σχεδίων.

Μπορείς να το πάρεις μαζί σου στις διακοπές στην ειδική θήκη του, και έτσι το παιδί αισθάνεται άνετα γιατί όπου πάει, συνεχίζει να κοιμάται στο “κρεβάτι του“.

Μπορείς να βάλεις τη φωλίτσα στο δικό σου κρεβάτι και να ξαπλώσεις λίγο, χωρίς το φόβο οτι θα πέσεις πάνω στο μωράκι σου στον ύπνο σου.

Δεν έχω να πώ τίποτα το αρνητικό για την εμπειρία μας με το συγκεκριμένο προιόν, εκτός από αυτό: Κρίμα που δεν το είχα αγοράσει νωρίτερα, και κρίμα που δεν υπήρχε όταν είχα κάνει το πρώτο μου παιδί, γιατί είμαι σίγουρη οτι θα το βοηθούσε στον ύπνο, όσο βοήθησε και το μικρό.

Α! Και άλλο ένα: Δεν υπάρχει στο μέγεθός μου!

Είναι ένα εξαιρετικό δώρο για μια νεα μαμά, που θα τη βοηθήσει πάρα πολύ. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της εταιρίας DockATot στο: www.dockatot-babyworks.gr καθώς και σε πολλά άλλα καταστήματα βρεφικών ειδών.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.