Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 15 ετών, άφησε το πρωινό της Τετάρτης η Adalia Rose, η οποία έγινε διάσημη μέσα από τα social media, αποτελώντας παράδειγμα δύναμης και πρότυπο για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η Adalia γεννήθηκε με το σπάνιο σύνδρομο της προγηρίας ή αλλιώς την νόσο του “Benjamin Button”. Η πάθηση, η οποία πλήττει λιγότερα από 500 παιδιά παγκοσμίως, επιφέρει πρόωρη γήρανση στο σώμα και έχει μέσο προσδόκιμο ζωής τα 13 έτη.

Η μητέρα της πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει λογαριασμούς στα social media για την κόρη της, έτσι ώστε ο κόσμος να τη δει όπως ήταν, δηλαδή, ως ένα κανονικό κορίτσι. Στις 12 Ιανουαρίου, η οικογένειά της ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι η νεαρή κοπέλα πέθανε.

«Στις 19:00 η Αντάλια Ρόουζ Γουίλιαμς έφυγε από αυτόν τον κόσμο. Ήρθε σε αυτόν ήσυχα και έφυγε ήσυχα, αλλά η ζωή της ήταν κάθε άλλο παρά ήσυχη», έγραψε η οικογένεια της έφηβης στο Instagram.

 

«Άγγιξε εκατομμύρια ανθρώπους και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της σε όλους όσους την γνώριζαν. Δεν πονάει πια και τώρα χορεύει ακούγοντας τη μουσική που αγαπάει. Εύχομαι πραγματικά να μην ήταν αυτή η πραγματικότητα, αλλά δυστυχώς είναι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους την αγάπησαν και την υποστήριξαν», έγραφε η ανάρτηση.

«Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της που εργάστηκαν επί χρόνια για να την κρατήσουν υγιή. Η οικογένειά της θα ήθελε τώρα να θρηνήσει αυτή την τεράστια απώλεια ιδιαιτέρως».

πηγή: marieclaire.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.