32χρονος Συζυγοκτόνος: “Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος… με νοιάζει μόνο το παιδί…”

Σύμφωνα με την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τα νέα στοιχεία για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά είναι τα εξής:

Ζητάει συγγνώμη για τις πράξεις του ο συζυγοκτόνος

“Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος… με νοιάζει μόνο το παιδί… Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε. Ένα πράγμα θέλω πια. Το παιδί μας, η Λυδία να πάει είτε στη μια μου οικογένεια είτε στην άλλη μου οικογένεια. Η Λυδία είναι όλη μου η ζωή. Οι καυγάδες που είχαμε με την Κάρολαιν αφορούσαν μόνο το παιδί μας.”

Ξύπνησα την Κάρολαιν και τη σκότωσα

“Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία. Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει απο πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: “Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις”. Αυτό πρέπει να κράτησε κανα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια, μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να τη συνεφέρω, είδα όμως πως αυτό ήταν μάταιο. “

Όσα έδειξε το κινητό του 32χρονου δολοφόνου:

05:22: Έκανε 29 βήματα σε διανυμένη απόσταση 21,93 μέτρα ενώ υποτίθεται ήταν δεμένος.

05:40: Ανέβηκε δύο ορόφους κάνοντας 103 βήματα

05:53: Καταγράφηκαν 14 βήματα και άνοδος ενός ορόφου

06:08: Πραγματοποίησε κλήση στο…180

06:10: Πραγματοποίησε κλήση στο… 1000, στην προσπάθειά του να πείσει πως ήταν δεμένος και έκανε κλήσεις με τη μύτη του

06:11: Πραγματοποίησε κλήση στο 100 για να ειδοποιήσει τελικά την Αστυνομία και μετά από 5 λεπτά κλήση στη γειτόνισσα.

 

Η Ιατροδικαστική Κατάθεση:

“Αμέσως μόλις είδα το ρολόι που φορούσε το θύμα και γνωρίζοντας ότι αυτού του τύπου τα ρολόγια καταγράφουν πολλαπλές παραμέτρους της δραστηριότητας της καρδιακής λειτουργίας, θεώρησα ότι έπρεπε να το βγάλω αμέσως ώστε να προστατευθεί και να μεταφερθεί για αξιολόγηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.” δήλωσε η Ιατροδικαστής. 

 

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

 

 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *