HOT TOPICS

Έξαλλος ο Βαλάντης με την Μυριέλλα Κουρεντή: «Σε σιχάθηκα, έχεις γκόμενο έξω και σαλιαρίζεις εδώ μέσα»

Για άλλη μία φορά επικράτησαν υψηλοί τόνοι στο Survivor, καθώς ο Βαλάντης τα έβαλε με την Μυριέλλα Κουρεντή, με το Twitter να «δικάζει» τον τραγουδιστή.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor στην παραλία των διασήμων επικράτησαν έντονοι τόνοι, καθώς ο Βαλάντης έγινε έξω φρενών με την Μυριέλλα Κουρεντή και δεν δίστασε να μιλήσει σε πολύ έντονο ύφος, λέγοντας βαριές κουβέντες, οι οποίες δεν έμειναν ασχολίαστες στο Twitter, όπου θέση πήρε και η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αυτά που σου λένε στο αυτί να μάθεις να μη τα λες γύρω σου. Άκου με τι σου λέω. Σταμάτα να μιλάς, μιλάει ένας μεγαλύτερος σου. Δεν σε ενδιαφέρει; Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου; Τι λες ρε τώρα; Άντε ρε δεν ντρέπεσαι λίγο; Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες; Τι είναι αυτά που λέτε; Δεν ντρέπεσαι; Μη μου μιλάς! Σε παρακαλώ! Μη με συγκρίνεις με κανέναν. Είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις, εσύ εμένα! Έχεις γκ… έξω και σαλιαρίζεις εδώ μέσα. Σε σιχάθηκα!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Ξέρω τι έχω πάθει. Είμαι ηθοποιός καλός ακόμα καλύτερα. Ακόμα και σε αυτό είμαι καλύτερος από εσένα. Λίγο τσίπα ρε σε έναν άνθρωπο 46 ετών με τρία παιδιά. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Τι έχεις κάνει κορίτσι μου; Έχεις παίξει κομπάρσος σε σήριαλ;» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Βαλάντης σε έντονο ύφος μιλώντας στην Μυριέλλα Κουρεντή.

«Ο Βαλάντης έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας» ανέφερε, το επόμενο πρωί, η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

Οι χρήστες του Twitter για ακόμη μια φορά παρακολουθούν το αποψινό επεισόδιο και φυσικά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την απαράδεκτη συμπεριφορά του Βαλάντη, μεταξύ αυτών και η Ελεονώρα Μελέτη.

https://twitter.com/PantelisPap7/status/1478807054571786245

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: enimerotiko.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.