Ανάστατο το 4ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων «Νίκος Καζαντζάκης»

Άνω-κάτω έχει γίνει μεγάλο σχολείο της Θεσσαλονίκης, μετά την καταγραφή δεκάδων κρουσμάτων κορωνοϊού. Στο σύνολο 48 μαθητές και καθηγητές διαγνώστηκαν με COVID-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο 4ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων «Νίκος Καζαντζάκης» στη δυτική Θεσσαλονίκη, τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν 45 κρούσματα του ιού ανάμεσα στους μαθητές ενώ από τον κορωνοϊού νοσούν και τρεις καθηγητές. Το σχολείο των Αμπελοκήπων φιλοξενεί συνολικά 260 παιδιά.
Ανάστατη η εκπαιδευτική κοινότητα

Στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα έχει προκληθεί μεγάλη ανησυχία, ενώ ανάστατοι είναι οι γονείς των παιδιών, καθώς η κατάσταση αυτή με τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού και τη διασπορά του ιού στο συγκεκριμένο σχολείο επικρατεί επί περίπου μια εβδομάδα. Γονείς επίσης εκτιμούν πως το σχολείο έπρεπε ήδη να έχει κλείσει.

Πηγές από το σχολείο έλεγαν ότι δεν κρίθηκε απαραίτητο να κλείσει κάποιο τμήμα μέχρι αυτήν τη στιγμή καθώς τα κρούσματα ήταν διάσπαρτα.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, τα περισσότερα κρούσματα που εντοπίστηκαν σε ένα τμήμα ήταν εννιά χωρίς να συμπληρώνεται το 50%+1 που απαιτείται για να διακόψει τη λειτουργία του τμήμα, όπως προβλέπεται και από το πρωτόκολλο.

πηγή:newsbreak.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.