HOT TOPICS

Η Άννα Πρέλεβιτς στηρίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς: Η δημόσια ανάρτησή της

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του κορυφαίου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται σε κάθε ειδησεογραφικό τίτλο, αφού η περιπέτεια που βιώνει έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Ο ίδιος βρίσκεται σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αυστραλία περιμένοντας την εκδίκαση της έφεσής του για την ακύρωση της βίζας του, λόγω του μη εμβολιασμού του για τον κορονοϊό.

Το συμβάν αυτό έχει διχάσει την κοινή γνώμη. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία θαυμάζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τάσσεται δημόσια υπέρ του μέσω μίας ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια ανέφερε πως: ”Αυτό που συμβαίνει με τον Τζόκοβιτς δεν το χωράει το μυαλό μου! Ο λόγος που συμβαίνει αυτό το θρίλερ δεν είναι επειδή είναι ένας “ανεμβολίαστος αθλητής” αλλά το ότι του δόθηκε η άδεια να ταξιδέψει στη χώρα με το πιστοποιητικό νόσησης και με το που έφτασε στη χώρα δεν του επέτρεψαν να μπει βάζοντας τον σε καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο σε ένα ξενοδοχείο με μετανάστες (ενώ έχει νοικιάσει δικό του διαμέρισμα στην Μελβούρνη και μπορούσε να γίνει εκεί η απομόνωση). Ας μην τον άφηναν να ταξιδέψει από την αρχή! #FreeNovak”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: missbloom.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.