Αυτό θα πει “λάθος ιατρική συμβουλή”!

Η 31 ετών Νίνφα Ραμίρεζ, επέστρεφε από το μαιευτήριο στο σπίτι της. Ο γιατρός της, την διαβεβαίωσε ότι εκείνη την εβδομάδα δεν υπήρχε περίπτωση να γεννήσει.

Η γέννα λοιπόν μετατέθηκε για την επόμενη, καθώς το παιδί δεν ήταν ακόμη έτοιμο να βγει.

Η Νίνφα επέστρεφε έντονα τσαντισμένη γιατί το ένστικτό της έλεγε ότι θα γεννήσει άμεσα. Σταμάτησε στο παντοπωλείο κάτω από το σπίτι της να αγοράσει φρούτα και γάλα και στη συνέχεια μπήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας της.

Πάτησε το κουμπί του ασανσέρ και περίμενε να μπει στον ανελκυστήρα για να πάει στον διαμέρισμα του 5ου ορόφου που έμενε, στο Μπρονξ. Μεταξύ 1ου και 2ου ορόφου ένιωσε τους πόνους και πριν προλάβει να καταλάβει τι γίνεται ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο που έμενε έπαθε Μπλακ Άουτ (!)

Το ασανσέρ έμεινε στάσιμο και εκείνη ήταν κλεισμένη μέσα. Άρχισε να φωνάζει για να την ακούσουν. Ταυτόχρονα οι πόνοι γινόντουσαν ολοένα και πιο συχνοί και πιο έντονοι.

Μέχρι να έρθει η πυροσβεστική υπηρεσία να την απεγκλωβίσει αλλά και το ασθενοφόρο, η Νίνφα γέννησε μόνη της μέσα στο ασανσέρ, ένα υγιέστατο κοριτσάκι 4 κιλών και 100 γραμμαρίων.

 

πηγή: iatropedia.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.