Μετά από λίγες ημέρες αναβολής η Χριστίνα Κοντοβά βάφτισε την κόρη της στο Νυμφαίο της Φλώρινας. H μικρή ονομάστηκε Έιντα Άμπιγκεϊλ και νονά είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.

H σχεδιάστρια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Νυμφαίο.

Η βάφτιση της μικρής ήταν να πραγματοποιηθεί την προηγούμενη Δευτέρα, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν θετική στον κορονοϊό κι έτσι το μυστήριο αναβλήθηκε.

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης υποδέχτηκαν φίλους και συγγενείς στο Νυμφαίο της ωστόσο η βάφτιση δεν έγινε. Παρόλα αυτά, διοργανώθηκε ένα πάρτι για την μικρή Έιντα και τους καλεσμένους που είχαν πάει εκεί.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε με την χαρούμενη μαμά να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της από το μυστήριο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου από την πλευρά της, πόσταρε δύο φωτογραφίες που ποζάρει με την Χριστίνα Κοντοβά και την Έιντα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στο Νυμφαίο της Φλώρινας για το ιερό μυστήριο. Ντυμένη με ένα λευκλό μάξι φόρεμα ckontova σε grecian στυλ, η παρουσιάστρια έλαμπε από χαρά.

«Έιντα Άμπιγκεϊλ. Πάντα δίπλα σου στο δρόμο για το φως… Χριστίνα Κοντοβά σ´αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: οkmag.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.