Η Χριστίνας Κοντοβά έχει αλλάξει οριστικά την ζωή της, καθώς σε αυτήν βρίσκεται και επίσημα εδώ και λίγους μήνες η κόρη της Ada.

H σχεδιάστρια μόδας από τον Απρίλιο του 2021 είχε ανακοινώσει πως βρισκόταν σε διαδικασία αναδοχής ενός παιδιού από την Ουγκάντα και πως για έναν ολόκληρο θα χρόνο έμενε εκτός Ελλάδος.

Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το φθινόπωρο και κάπου στις αρχές Νοεμβρίου, η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την Ada.

Η σχεδιάστρια γιόρτασε κι επίσημα τη γιορτή της μητέρας, και ανέβασε στο Instagram της, φωτογραφίες με το παιδί της.

«Η δική μου ιστορία μητρότητας δεν είναι η συνηθισμένη, αλλά κάθε φορά που τη μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.