Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αγαπημένος παρουσιαστής πολλών απο εμάς, επισκέφθηκε σήμερα την εκπομπή της Ναταλίας Γεμανού “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για τον κακοποιητικό λόγο που έχει υποστεί για τη σεξουαλικότητά του.

“Πια τα πράγματα πρέπει να μπούνε στη θέση τους. Ο κακοποιητικός λόγος, είναι ένας λόγος που δεν πρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση ποτέ. Απαγορεύεται να μιλάς κακοποιητικά για οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων. Η κοινότητα των γκέι έχει δεχτεί και έχει πάρει πάνω της, ένα κάρμα του οτι, ο,τι και να πουν γι’ αυτήν θα το υποστούμε. Είχαμε δεχτεί οτι αυτό το πράγμα είναι κανονικό. Δεν είναι κανονικό.”

“Εγώ είμαι αυτός που είμαι… δε χρειάζεται ούτε να κρύβω ούτε να μη λέω. Και είναι δικάιωμά μου να ζητάω το σεβασμό.”

Συνέχισε λέγοντας τι συνέβη όταν δήλωσε δημόσια τη σεξουαλικότητά του “Όταν δε, γεννήθηκε ο Γιώργος άκουσα… και για το παιδί μου άκουσα… θα πρεπέ αυτοί οι άνθρωποι που τα ξεστομίσανε, να χανε φύγει απο τα παράθυρα και όχι να κρατούσαν τις θέσεις τους, διότι ήταν ένας κακοποιητικός λόγος απέναντι στο παιδί μου και απέναντι σε εμένα. Είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ”.

Δείτε την υπόλοιπη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.