Σήμερα Πέμπτη συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο η υπόθεση επιμέλειας της μικρής Λυδίας, της κόρης της αδικοχαμένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Όπως όλα δείχνουν, η οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου δεν πρόκειται να τη διεκδικήσει.

Η μικρή Λυδία τους τελευταίους μήνες μεγαλώνει μέσα στη ζεστή αγκαλιά της γιαγιάς Σούζαν, μητέρας της Καρολάιν. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας έχουν αφιερώσει πια τη ζωή τους στην ανατροφή της εγγονής τους.

Σήμερα, λοιπόν ξεκίνησε η δίκη για την οριστική επιμέλεια του κοριτσιού, το οποίο ήταν μάρτυρας της άγριας γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά. Οι δυο πλευρές αναμένεται να καταθέσουν τους φακέλους τους και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα εξεταστούν μάρτυρες.

Το δικαστήριο θα επιφυλαχθεί να εκδώσει την απόφασή του.

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε πως οι γονείς του 32χρονου δεν πρόκειται να διεκδικήσουν την επιμέλεια του μωρού και αυτό που ουσιαστικά ζητούν είναι να υπάρχει επικοινωνία με τη μικρή.

«Όσον αφορά τον εντολέα μου, δεν θα συμμετέχει καθόλου στη δίκη, μη ασκώντας οποιοδήποτε δικαίωμα φυσικά και όσον αφορά για τους γονείς του αποσύρονται από το θέμα της συνεπιμέλειας και εξ’ αυτού προφανώς θα ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση με τη συγκατάθεση φυσικά όλων γιατί το κλίμα είναι και καλό από τις δύο οικογένειες με γνώμονα μόνο το παιδί και το καλύτερο γι’ αυτό».

Η μητέρα του πιλότου ζει πλέον μόνιμα με το σύζυγο της στην Αλόννησο και όπως είχε δηλώσει, διατηρούν άριστη σχέση με τους γονείς της Καρολάιν για χάρη της μικρής Λυδίας.

Δεν υπάρχει καμία αντιδικία και όλοι είναι σε αναμονή της απόφασης


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.