Εκείνη 20 χρονών φοιτήτρια και εκείνος 32, πιλότος ελικοπτέρων… Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που τα ξημερώματα χώρισαν για πάντα τα χτυπήματα των δολοφόνων.

Από τη γνωριμία τους στο νησί της Ρόδου το καλοκαίρι του 2018, στην πτήση πάνω από τον χιονισμένο Παρνασσό, με πιλότο τον άντρα της και από εκεί στην εποχή του κοροναϊού με μάσκες στα πρόσωπα, με το παιδί τους να είναι η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής τους.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού μιλάνε για τη μεγάλη τους αγάπη που επισφραγίστηκε με το γάμο τους. Η Καρολίνα και ο Μπάμπης έδειχναν να απολαμβάνουν τη ζωή τους απόλυτα ερωτευμένοι, ήρεμοι, και τις περισσότερες φορές με το αγγελούδι τους, που γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 2020.

Η 20χρονη είχε μεγαλώσει στην Αλόννησο, που από το πρωί βυθίστηκε στο πένθος. 

Όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την αγριότητα του εγκλήματος και τον τρόπο που η άτυχη Καρολίνα έφυγε από τη ζωή.

Συντετριμμένοι και οι συνάδελφοι του συζύγου της που έτυχε να την γνωρίσουν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εξωτερικό. Η 20χρονη ανέφερε τότε πως είχε βρει στο πρόσωπο του 32χρονου τον άνδρα της ζωής της.

Η πανέμορφη κοπέλα και ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων εδώ κι έναν περίπου χρόνο ζούσαν το όνειρό τους.

Μετά την ένωση του έρωτά τους με δεσμά του γάμου, πριν έντεκα μήνες ήρθε στον κόσμο και ο καρπός της αγάπης τους, το πρώτο τους παιδί. Ένα κοριτσάκι που μοιάζει στην αδικοχαμένη μητέρα της.

Οι ληστές, που πιθανότατα γνώριζαν την οικονομική επιφάνεια του πιλότου, τους έβαλαν στο στόχαστρο και έδωσαν με τον πιο φρικτό τρόπο τέλος, στο παραμύθι της ευτυχίας τους.

 

Πηγή: in.gr, iefimerida.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.