Από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της.

Ξεχωριστό ήταν το Σαββατοκύριακο για την Υβόννη Μπόσνιακ καθώς είχε τα γενέθλιά της.

Η γνωστή σχεδιάστρια τα γιόρτασε το περασμένο Σάββατο με ένα όμορφο πάρτι παρουσία των στενών της φίλων και φυσικά του συζύγου της Αντώνη Ρέμου.

Δημοσίευσε μάλιστα και μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας « Η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο».

 

Δεκάδες ήταν οι ευχές που δέχθηκε το μέλος της κριτικής επιτροπής του Style me Up που έκλεισε τα 36!

Δεν μοιράστηκε όμως μόνο όμορφες φωτογραφίες από το πάρτι των γενεθλίων της. Xθες δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της Ελένη Πασχαλίδη.
Μαμά και κόρη φορούν το ίδιο ολόσωμο μαγιό που καλύπτει τα χέρια με την Υβόννη Μπόσνιακ να σχολιάζει: « Όλος ο κόσμος στα χέρια μου».

H 6χρονη Ελένη είναι η μεγάλη αδυναμία των γονιών της , οι οποίοι αποφεύγουν να δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες της. Όπως θα δείτε κι εσείς είναι ένα ψιλόλιγνο κοριτσάκι με καστανά μαλλιά.

Σχέση μαμάς – κόρης:

Αν και τα κορίτσια έχουν αδυναμία στον μπαμπά, η σχέση που έχουν με την μητέρα τους είναι πάντα ιδιαίτερη και πολυεπίπεδη ανάλογα με την ηλικία.

Μία σχέση τρυφερή αλλά παράλληλα και ανταγωνιστική πολλές φορές, με συγκρούσεις αλλά και αγάπη, μία σχέση αμφιθυμική που το αν θα την χαρακτηρίσουμε θετικά ή αρνητικά, έχει να κάνει όχι μόνο με το τι δίνει μία μητέρα στην κόρη της αλλά και με τον τρόπο που της το δίνει, το «πώς»!

Η συναισθηματική φροντίδα είναι εκείνη που θα την σημαδέψει και θα την κάνει να χαρακτηρίσει τη σχέση σας «πολύτιμη». Μία σχέση που θα την επηρεάσει σε όλες τις πλευρές της ζωής της ακόμα και στην εικόνα που θα έχει για τον εαυτό της ως γυναίκα, ως σύζυγος, ως μάνα…

Στην παρούσα φάση η Υβόννη Μπόσνιακ απολαμβάνει τη σχέση με την 6χρονη κόρη της κάνοντας όσα περισσότερα πράγματα μαζί της.

 

Πηγή: mothersblog.gr, Instagram @yvonini


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.