Η αγαπημένη τραγουδίστρια Celine Dion είναι το είδωλο μιας ολόκληρης γενιάς, έχοντας αμέτρητες εμφανίσεις στην παγκόσμια σκηνή και μαγεύοντας τους θαυμαστές της με τις επιτυχίες της.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα, οι φήμες για τη Celine Dion χειροτερεύουν και οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο έχουν ανησυχήσει. Είναι η Celine Dion άρρωστη; Γιατί έχασε τόσο πολύ βάρος; Ποια προβλήματα υγείας έχει;

Παρόλο που η καλλιτέχνης δεν έχει κάνει επίσημη δήλωση σχετικά με την υγεία της, οι fans της είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι η καλλιτέχνης πάσχει από ασθένεια, που είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η Celin Dion έχει χάσει τόσο πολύ βάρος τον τελευταίο καιρό.

Μια σειρά από πρόσφατες φωτογραφίες έχουν εμφανιστεί στο Διαδίκτυο. Σε αυτές τις φωτογραφίες, η καλλιτέχνης φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι ενώ εκείνη περπατούσε στους δρόμους του Παρισιού.

Πηγές από το περιβάλλον της ισχυρίζονται ότι η Celine Dion άρχισε να καταναλώνει υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ αμέσως μετά το θάνατο του συζύγου της, Rene Angelil.

Όταν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο για το βάρος της, η Celine είπε: “Μην με ενοχλέιτε, μην τραβάτε φωτογραφία αν δεν σας αρέσει. Αν σας αρέσει, θα είμαι εκεί. Αν όχι, αφήστε με ήσυχη. «Δεν είμαι ανορεξική. Εκνευρίζει τους ανθρώπους ότι είμαι λεπτή και δεν κάνω καμία προσπάθεια. Ήμουν αδύνατη όλη μου τη ζωή. Κανένας στην οικογένειά μου δεν είναι υπέρβαρος. “

Η τραγουδίστρια αφιερώθηκε στα τρία της παιδιά από το γάμο της με τον αείμνηστο σύζυγό της, Ρενέ Άγγελιλ. Οι δύο ήταν μαζί για 22 χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν η Celine ήταν μόλις 12 ετών και εκείνος 38 ετών. Η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε το 1991 όταν αρραβωνιάστηκαν.

Επί του παρόντος, η Celine Dion φαίνεται να έχει ανακάμψει συναισθηματικά μετά το θάνατο του συζύγου της και βρήκε ένα νέο φίλο που είναι 16 χρόνια νεότερος από αυτήν.

Ο Pepe Munoz είναι το όνομα του νέου της φίλου, που είναι χορευτής. Οι δύο συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια του casting, όπου η Celine αναζητά χορευτές για την ευρωπαϊκή περιοδεία της.

Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, η καλλιτέχνης βρήκε τη δύναμη να χαμογελάσει, αφού πέρασε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Την ίδια χρονιά, ο άντρας και ο αδελφός της έφυγαν από τη ζωή με μόλις 2 μέρες διαφορά ο ένας από τον άλλον.

Τι νομίζετε; Είναι η Celine Dion άρρωστη;

Πηγή: readthefullstory.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.