Φανταστείτε να σας πιάνουν οι πόνοι της γέννας στο σπίτι και να μην υπάρχει κανείς άλλος εκεί για να σας βοηθήσει εκτός από την 9χρονη κόρη σας!

Η μικρή Ακάιλα, η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας Γκαν, όχι μόνο υποδέχτηκε με χαρά το αδερφάκι της, αλλά το ξεγέννησε κιόλας.

Το πρωί της 28ης Ιουνίου, η Αντζέλικα Γκαν άρχισε να νιώθει έντονες συσπάσεις κι έτσι κάλεσε τον άντρα της να έρθει σπίτι όσο πιο γρήγορα γίνεται απ’ τη δουλειά. Το μεσημέρι οι συσπάσεις έγιναν πιο δυνατές και όπως περιγράφει η ίδια, ένιωθε έντονα την ανάγκη να… σπρώξει!

Για κακή της τύχη, ο άντρας της κόλλησε στην κίνηση και ήταν αδύνατο να φτάσει στο σπίτι εγκαίρως.

Έτσι, βρέθηκε μόνη με την 9χρονη κόρη και τον 4χρονο γιο της, έτοιμη να γεννήσει το αδερφάκι τους.

Ευτυχώς, η Αντζέλικα είναι μαία η ίδια κι έτσι ήξερε τι πρέπει να γίνει. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να δώσει τις σωστές οδηγίες στην μεγάλη κόρη της.

«Ούρλιαξα στην Ακάιλα να έρθει στο δωμάτιο», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό η ευτυχής μαμά, «κοιτά, της είπα, βλέπεις το κεφάλι; Δεν μπορώ να κοιτάξω, μου λέει. Πρέπει!, της απάντησα και η διαδικασία ξεκίνησε».

Ξεκίνησε να σπρώχνει ενώ είχε σε ανοιχτή ακρόαση την αδερφή της και τον γιατρό της. Ταυτόχρονα έλεγε στην κόρη της τι πρέπει να κάνει. Όταν το μωρό βγήκε στον κόσμο, η Ακάιλα ήταν εκεί με την καθαρή πετσέτα στην αγκαλιά της για να πιάσει το αδερφάκι της και να το παραδώσει στη μαμά τους, όπως θα έκανε και ο γιατρός.

«Μου φαίνεται ότι έχουμε μια εκκολαπτόμενη γιατρό στην οικογένεια», δήλωσε με περηφάνεια ο μπαμπάς της Ακάιλα, «είναι μόλις 9 και ξεγέννησε το πρώτο της μωρό!».

«Είμαι χαρούμενη και νιώθω αληθινά ευλογημένη», δήλωσε αντίστοιχα η μαμά, «χαίρομαι που είμαστε και οι δυο καλά στην υγεία μας και που η κόρη μου δεν υπέστη κάποιο σοκ από όλη αυτή την έντονη εμπειρία. Ίσα ίσα που έχει ενθουσιαστεί κιόλας».

«Ήταν διασκεδαστικό», είπε η γενναία μικρούλα, «η αδερφή μου είναι πολύ όμορφη», ενώ όταν την ρώτησαν τι ανυπομονεί να κάνουν μαζί, εκείνη απάντησε με σιγουριά: «Να πάμε για ψώνια.»

πηγή: www.mama365.gr, cafemom.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.