HOT TOPICS ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνέντευξη Μέγκαν – Χάρι: Μπουρλότο στην μοναρχία! Η χειρότερη κρίση τα τελευταία 85 χρόνια

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, πως η συνέντευξη Χάρυ – Μέγκαν, προκάλεσε τον απόλυτο χαμό.

Αυτό δεν φαίνεται μόνο από τα νούμερα τηλεθέασης (την παρακολούθησαν περίπου 17,1 εκατομμύρια αμερικανοί, γεγονός που φέρνει το SuperBowl δεύτερο!), ούτε από το γεγονός πως το #HarryMeghanOprah είναι πρώτο trend στο Twitter για πάνω από 24 ώρες, ούτε από το γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος την σχολίασε επισήμως, κάνοντας λόγο για “θάρρος” του ζεύγους. Είναι όλα αυτά μαζί, σε συνδυασμό με κατηγορίες για ρατσισμό, έλλειψη ενσυναίσθησης και σκληρότητα από την πλευρά του Παλατιού.

Όσοι βλέπετε το The Crown, φαντάζομαι πως σας φαίνονται κάπως γνώριμα όλα αυτά. Μια οικογένεια βαριεστημένων γαλαζοαίματων, να κάθεται στο σαλόνι και να συζητάει για την Νταϊάνα; Η συζήτηση, αν θυμάμαι καλά, ήταν μεταξύ Ελισάβετ και Μαργαρίτας. ” Με τον καιρό θα καταθέσει τα όπλα και θα λυγίσει”, εμφανίζεται να λέει η Βασίλισσα. “Και αν δεν λυγίσει;” λέει η βασιλομήτωρ. ” Τότε θα σπάσει” λέει η πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Πολύ γνώριμα τα γεγονότα.

Το ζευγάρι κατήγγειλε απίστευτη πίεση και σκληρή μεταχείριση από τον Τύπο, έλλειψη προστασίας από το Παλάτι, αλλά και αδικία απέναντι στον γιο του ζευγαριού, Άρτσι. Όπως είπε πολύ ξεκάθαρα η Μέγκαν, στον Άρτσι αρνήθηκαν τους τίτλους που δικαιούται (μαζί με την ασφάλεια που συνεπάγονται αυτοί οι τίτλοι), χωρίς επίσημο λόγο και μάλιστα αφήνοντας το κοινό να πιστεύει πως ήταν επιλογή του ζευγαριού να μην έχει ο γιός του τίτλους. Στη συνέχεια έκανε την σοκαριστική αποκάλυψη, πως υπήρξαν συζητήσεις για το πόσο σκούρο θα ήταν το δέρμα του μωρού, χωρίς να αποκαλύψει το μέλος της οικογένειας που έκανε αυτές τις αποκαλύψεις,καθώς θα ήταν ” πολύ βλαβερό για αυτούς”, όπως είπε.

Σε συνέχεια των σοκαριστικών αποκαλύψεων, ο Χάρι αποκάλεσε τον πατέρα του και τον αδερφό του ως “εγκλωβισμένους”, “φοβισμένους” και “εκτός πραγματικότητας”. Σοκαριστικό, αν θες τη γνώμη μου, να λες κάτι τέτοιο για μέλη της οικογένειάς σου και για τον Θεσμό, μέσα στον οποίο μεγάλωσες.

Χάρυ μου, δεν ξέρω πως θα ξαναβρεθείτε σε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι όλοι εσείς.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Και τί δεν είπαν! Ότι η βασιλική οικογένεια είναι ουσιαστικά μια βιτρίνα; Ότι ουσιαστικά τις αποφάσεις τις παίρνει ένας στόλος Γραμματών και Φαρισαίων; Ότι η οικογένεια είναι ουσιαστικά, ανεπαρκώς πληροφορημένη για το οτιδήποτε; Ότι δεν πρόσφεραν στην Μέγκαν ουσιαστική και πρακτική υποστήριξη, προκειμένου να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα; Ο Χάρυ της έμαθε να υποκλίνεται, πέντε λεπτά πριν συναντήσει την Βασίλισσα, ενώ τον εθνικό ύμνο της Βρετανίας, τον έψαξε στο Διαδίκτυο, προκειμένου να μην ρεζιλέψει την οικογένεια. Στόλισμα κανονικό!

Και φυσικά, έντονο άρωμα Νταϊάνας , αφού την μνημόνευαν σε κάθε δεύτερη κουβέντα. “Η μεγαλύτερη ανυσηχία μου ήταν πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Εκείνη τα πέρασε όλα αυτά μόνη της. Τουλάχιστον εμείς έχουμε ο ένας τον άλλο”, είπε ο γιός της, πνίγοντας ένα λυγμό. Η οριστική ρήξη της Νταϊάνας άλλωστε, ήρθε μετά από μια συνέντευξη στο BBC News.

Το μοτίβο υπάρχει σίγουρα πάντως. Δολοφονία χαρακτήρα από τα Μέσα, έλλειψη υποστήριξης από το Παλάτι, ψυχολογικά προβλήματα. “Χωρίς τα λεφτά που μου άφησε η μητέρα μου, δεν θα γινόταν να κάνουμε αυτό το βήμα και να μετακομίσουμε στην Αμερική. Η οικογένειά μου με έχει αποκληρώσει”, είπε ο Χάρι συνεχίζοντας να πετάει βόμβες ολούθε.

Τί συμβαίνει από την άλλη πλευρά του ωκεανού; Τα βρετανικά tabloid έχουν πάρει φωτιά. Δεν προλαβαίνουν να γράφουν τίτλους!

Κατηγορούν το ζεύγος για προδοσία, αχαριστία και υποκρισία. Από εκεί που χαρακτήριζαν την Μέγκαν “μέτρια ηθοποιό”, τώρα της λένε πως αξίζει Όσκαρ ερμηνείας. Πολιτικοί όπως η Βρετανή υφυπουργός αρμόδια για τα παιδιά και τις οικογένειες δήλωσε πως “δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό στην χώρα μας”. Πολλές διασημότητες στην Αμερική , υποστηρίζουν το ζευγάρι.

Το ίδιο το Παλάτι ακόμα δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, με τις πληροφορίες να λένε πως βρίσκονται σε μαραθώνιες συνομιλίες, προκειμένου να αποφασίσουν το πώς θα κινηθούν.

Τί να πεις τελικά; Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της….


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.